DPS „šokiran“: SNP pokušava da preinači izbore u Andrijevici i da krađom dođe do većine, pozivamo Novovića da reaguje

0

Demokratska partija socijalista u saznanju je da koalicija SNP i Demokrate pokušava da prekroji izbornu volju građana i krađom dođe do nedostajućih mandata koji su im potrebni za formiranje vlasti.

„Naime, prema našim saznanjima, određena lica su oko 5 sati jutros ušla u zgradu Opštine i kompromitovala birački materijal kako bi se stvorio osnov za ponovno prebrojavanje i ponavljanje izbora, čime bi se stvorili uslovi za izborni inženjering i obezbjeđivanje dodatnih mandata. Ovu akciju pratio je i današnji zahtjev navedene koalicije za uvid u materijal uprkos činjenici što su njihovi predstavnici – kao i predstavnici svih drugih izbornih lista potpisali zapisnike nakon sinoć okončanih izbora“, saopštili su iz DPS-a

Kako su dodali, otuđeni su i zapisnici sa pojedinih biračkih mjesta a raspolažu saznanjima da se novi upad u Opštinu sprema večeras.

„Zbog toga, pozivamo Upravu policije da obezbijedi čuvanje biračkog materijala a specijalnog državnog tužioca Vladimira Novovića da reaguje, jer postoji osnovana sumnja da je formirana organizovana kriminalna grupa koja ima za cilj da prekroji izbornu volju i nezakonito formira vlast u opštini Andrijevica“, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.