Milovanović: Pritisci na Srbiju će biti jači nego ikada! Vučićević: Posle Vučićevog govora očekujemo puno ozbiljnih napada sa zapada!

0

Oni sve vrijeme bježe od istine, a onda im neko argumentovano pokaže da su lagali i otkrije cijelu priču, rekao je za Novo vikend jutro Jovane Jeremić, Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa.

Milovanović je rekao da, kada je u pitanju ujedinjenje određenih opozicionih stranaka, da oni potkradaju sada jedni druge, i da možemo samo da zamislimo šta bi radili da dođu na vlast.

– Ovo je vrhunac licemjerja, traže ujedinjenje opozicije, a potpuno suprotno djeluju u praksi – rekao je Milovanović.

On je rekao da smatra da će sada biti još jači pritisci nego što su bili do sada. Ne vjerujem, dodaje, da je svetskim moćnicima prijatno kada im neko tako kaže u lice istinu.

– Oni sve vrijeme bježe od istine, a onda im neko argumentovano pokaže da su lagali i otkrije cijelu priču. Oni govore kako je teritorijalni integritet jedne zemlje, a to im u našem slučaju nije bilo bitno – rekao je Milovanović.

Ističe da će istina koju je Vučić rekao sigurno biti veliki teg oko vrata, ali da je pokazao da Srbija vodi svoju politiku i da je veliki državnik.

– Njegov govor je bio propraćen vrlo dobro, nekoliko puta mogao se čuti i spontani aplauz dok je govorio – rekao je Milovanović.

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera, rekao je da oni znaju da neće pobijediti na izborima, dodaje da znaju da od toga nema ništa. Kako kaže, oni se zapravo plaše izbora, jer ih narod neće i to je njihov najveći problem.

– Čemu onda ova histerija, pitam se, ako znaju da će da pobijede na izborima. Tužilaštvo radi na slučaju „Tast“, dok je Miki Aleksić bio predsjednik opštine Trstenik, on je, sam svojoj nevladinoj organizaciji stotine hiljada evra. Mi smo objavili u Informeru, imamo dokaze na papiru – rekao je Vučićević.

Kako kaže, o tome ćuti, o tome neće ništa da kaže. Dodaje je sudski osuđen zbog laži o Jovanjici, ali ni to ne spominje.

– Posle Vučićevog govora očekujemo puno ozbiljnih napada sa zapada. Vučić se usudio da kaže istinu, a ona je za zapad strašna – rekao je Vučićević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.