Medojević: Đukanović je svjestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cijenu kod stranih mentora

1

Đukanović je svjestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cijenu kod stranih mentora i obezbjedi imunitet od krivičnog gonjenja. spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući na TV Hepi.

Đukanović je napisao oproštajno pismo, svjestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje , ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umjerenih birača DPS. Niko đukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača, dodao je Medojević.

– Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Đukanovića. Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i “suverenisti” i sprema svoj odlazak iz zemlje. Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu – ističe lider PzP-a.

Kao i njegov idol kralj Nikola pobjećiće iz zemlje sa opljačkanim blagom, zaključio je Medojević u saopštenju.

1 Comment
  1. PERO komentariše

    OTETO JE PROKLETO
    STICI CE GA BOZJA KAZNA

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.