Čelanović: URA će poslije izbora moći da otvori prodavnicu bijele tehnike

1

Kako stoje stvari Građanski pokret URA, nakon što završi svoju karijeru nakon narednih izbora moći će da otvori prodavnicu bijele tehnike, saopštio je generalni sekretar SD-a, Miloš Čelanović.

“Neko će raditi na sektoru za televizore, neko na sektoru za mobilne telefone i dekodiranje istih, a neko (iz medijskog ešalona) na sektoru gdje se prodaju pegle. Možda je rad u sektoru za peglanje najzahtjevniji trenutno jer ovo što smo imali priliku da vidimo i čujemo od strane visokih funkcionera URE je toliko izgužvano (a i zaprljano) da nijedna pegla ne pomaže. A što se prljavštine tiče,možda je neko dobio veš-mašinu, ko zna”, kazao je Čelanović.

Takođe, dodaje, uz ovu radnju “vidim neki manji ugostiteljski objekat koji posjeduje licencu za prodaju duvanskih proizvoda (u magacinu ima skoro cijeli šleper pa da se ne baci)”.

“I za kraj…neka knjigovođa ove prodavnice zna da će imati privilegiju voditi bilanse u kožnim rokovnicima, vjerovatno sa zelenim omotom-nek’ miriše na ekologiju”, naveo je Čelanović.

1 Comment
  1. cedo komentariše

    celanovicu dobra predvidjanja a SD ce sigurno otvoriti tezgu za prodaju stajskog djubriva jer brajovic ima zemlje da drzi 1000 ovaca eto vama biznis samo sto tebe moze zapanuti da budes coban tog stada

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.