Maltretiranje Srba: U Sočanici specijalci sinoć ponovo uklonili transparent „Ovo je Srbija“

0

Po drugi put u poslednjih par nedelja pripadnici specijalne policije iz Prištine uklonili su kasno sinoć transparent sa natpisom „Ovo je Srbija“ koji je bio postavljen u mjestu Sočanica kod Leposavića.

Na fotografiji koju su objavile društvene mreže ispred jednog od džipova i nekoliko kosovskih specijalaca vidi se savijen transparent.

Transparent koji je iznad magistrale Sjeverna Mitrovica – Leposavić – Jarinje, sa obe strane konstrukcije pasarele postavljen prije nekoliko godina specijalci su prvi put uklonili 7. novembra ove godine, ali su ga mještani ponovo postavili dvije noći kasnije.

Kosovski specijalci mjesecima već pojačano patroliraju magistralom od Sjeverne Mitrovice prema administrativnom prelazu Jarinje.

Nedaleko od Sočanice, kod Šaljskog mosta pre nepunih godinu dana na magistrali je postavljen i punkt specijalaca, na kolovozne trake stavljene su betonske prepreke, pored puta podignuti su visoki betonski zidovi i tu specijalci sa dugim cijevima i pod šlemovima kontrolišu saobraćaj.

Još jedan punkt specijalaca postavljen je sa druge strane Sočanice, blizu Jarinja i na njemu stalno dežuraju specijalci a pored magistrale stoje i oklopna vozila.

Uklanjanje transparenta ponovo je noćas uznemirilo mještane Sočanice i okolnih mjesta.

(RT Balkan)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.