Joković: Pristajem da ne budem na zajedničkoj listi, najvažnije je jedinstvo!

2

SNP i ja kao njen predsjednik pristajem na predlog da se kao predsjednik parlamentarne opozicione partije ne nađem na poslaničkoj listi, uz nadu da će tim činom biti postignuto akciono jedinstvo opozicije i pristajemo na svaki predlog bilo koje opozicione partije koji vodi do tog jedinstva, kazao je prvi čovjek te partije Vladimir Joković.

“SNP je od prvog dana raspisivanja izbora pozivala na jedinstvo, u nastojanju da dođe do neophodnih promjena i da sa vlasti ode neodgovorna grupacija koja je zemlju dovela do ekonomskog ambisa.

Istovremeno, apelujem da se u toku trajanja pregovora opozicije, ne izlazi u javnost ni sa kakvim drugim predlozima, kako bi se dala mogućnost da se postigne dogovor.

SNP CG će sve svoje potencijale staviti u funkciju promjene sistema vrijednosti i opstanka one Crne Gore koja se zasnivala na poštovanju istine i pravde.

SNP CG očekuje da ćemo ispoštovati volju naroda koji traži zajednički nastup opozicije i preuzimanje odgovornosti za izlazak iz katastrofalne društveno-ekonomske situacije u kojoj se Crna Gora nalazi”, rekao je on.

2 Comments
  1. Goran komentariše

    Jako cestit i posten covjek,steta sto nema vise takvih u politici.

  2. bsbs komentariše

    svaka vama cast ali ura je srusila zajednciku listu,sram ih bilo sa 2 % da ucjenjuju ostatak opozicije,DF i DEMOKRATE SU VEC BILE DOGOVORILI ZAJEDNICKU LISTU SA MLADJIM LJUDIMA IZ PARTIJA !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.