I u penziji je opsjednut Srbijom: Milo savjetuje Beograd da uvede sankcije Rusiji i da ne opstruira priznanja nezavisnosti tzv. Kosova!

6

Srbija treba da napusti „krilo Srbije“ i to će, kako dodaje, potvrditi uvođenjem sankcija Rusiji, a drugo je prestanak opstrukcija priznanja nezavisnosti Kosova, izjavio je  bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na 18. globalnom bezbjednosnom GLOBSEC forumu u Bratislavi.

Đukanović smatra da je krajnje vrijeme da tzv. Kosovo postane član UN-a.

„Smatram da bi bilo veoma dobro da Srbija potvrdi svoj evropski put i mislim da je krajnje vrijeme da Kosovo postane članica Ujedinjenih nacija“, rekao je Đukanović.

Na pitanje što predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže na to kad mu kaže da pokušava stvoriti „srpski svijet“ odgovorio je da on kaže što bi rekao i na panelu – da on to ne radi, da to nije njegova ideja.

– Ali on to ne mora da kaže, tu su djela. Dobijam informacije od visoko pozicioniranih ljudi u diplomatiji koji su mi rekli da su razgovorali sa njim i pitali ga: „Da li je moguće da si poslao 15 miliona evra da bi osigurao pobjede na lokalnim izborima u jednom crnogorskom gradu“, a on im je odgovorio: „Nisam poslao 15, nego 12 miliona evra“. Što možete zaključiti iz toga“ –  upitao je Đukanović.

Evropa mora da prihvati činjenicu da ne smije ostaviti bilo koji region van Evropske unije.

– Ako je Zapadni Balkan prepušten Rusiji imamo ogroman problem za stabilnost Evrope – poručio je Đukanović.

6 Comments
 1. Ivi komentariše

  Je li moguće? Ne može te spasiti ni Vatikanska mafija😂😂😂😂😂😂

 2. Istina komentariše

  Milo sabljo ljuta.. prevari nas po sto puta.. sobom se pozabavi, ne smiješ ulicama PG proći bez 6 mučenika.. živog zida oko sebe.. čemu to.. priznaj ti svoje grijehe javno, možda ti narod i oprosti.. možda budeš bar u glavi slobodan čovjek

 3. Milorad komentariše

  E govno ti nos pojeo.
  Sta drugo da ti se kaze.

 4. Bajro komentariše

  Polupismeni nesoju,želim ti sve najgore u tom tvom usranom životu. Doći će crni petak i tebi.

 5. Bajro komentariše

  Ovo je nevjerovatno… Da li ovaj čovjek ima mrvice dostojanstva i obraza ?

 6. Felacio MNE komentariše

  Vraći pare luperdo! Dosta je tvoje politike.
  Đe su pare? Đe je privreda koju si rasprodao?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.