DPS zaprijetio Abazoviću: Ako ovako nastavite, znamo kako ćemo

8

Funkcioner i poslanik Demokratske partije socijalista(DPS) u Skupštini Crne Gore Jevto Eraković, kazao je da Vlada nije mjesto za kadrovske manipulacije i zloupotrebe premijerske funkcije.

Niti je Vlada Hajd park. Necemo tolerisati takve pokušaje. U suprotnom – lako ćemo to riješiti“, naveo je Eraković na svom Tviter nalogu.

8 Comments
 1. Plotari komentariše

  Naguzite carlija

 2. Dekson komentariše

  A onda Abaz pošalje Novovića da uhapsi nekog od vas ( a toliko vas je zrelo za Spuž da se prosto teško odlučiti koga sledećeg) i vi sve izglasate što Abazović predloži. Hahahahaha.

  1. zdravko komentariše

   A ko nije za Spuž od DPS-a, SD. SDP-a.

 3. ButrosGalileo komentariše

  Erak,ne branim dritangu,ali ti i tvoj brhovnik-bitanga možete da fafate.Lezi i zaveži.

  1. BATO komentariše

   Neka bucko!!!!

 4. Ana komentariše

  Trebali ste svi da trunete u zatvoru, a vi umjesto toga preuzeste toliko funkcija, za kratko vrijeme, da bi mi trebao dan da nabrojim sve povratnike iz DPS na glavnu scenu. Milutinu Djukanovic I ostalom nazovi dugogodisnjem opozicionom drustvu, trebali bi spomenik da podignete.

 5. BATO komentariše

  Neka bucko.

 6. Radomir komentariše

  Svjedoci smo ovih trideset i nesto godina da u, nazovi srpskim politickim strankama, nikad nije nedostajalo izdajnika. Od njihovog politickog oca Kilibarda, pa do Manda i druzine. Ali, ono sto su ucinili Manda i drustvo je nesto sto ima i imace katastrofalne posledice za srpski narod u Crnoj Gori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.