Evropski svjetonazori Ervina Ibrahimovića: Protivnike NATO-a bi kao za vrijeme Aparthejda izopštio iz javne uprave!

16

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović saopštio je danas na sjednici Vlade Crne Gore da u javnoj upravi i javnim preduzećima ne bi imenovao osobe koje ne dijele NATO vrijednosti.

Ogorčen što je predstavnik DF-a Milutin Đukanović na predlog premijera Dritana Abazovića ostavljen u Bordu direktora EPCG-a, Ibrahimović izgovara ovu diskriminatorsku misao za primjesama rasizma kao potpredsjednik vlade zemlje u kojoj caruju evropske vrijednosti i koja se decenijama samozadovoljno hvali titulom lidera u regionu u evropskim integracijama.

– Mislim da je više nego dovoljno upozorenje naših partnera. Dati tako nekom mjesto ko ne dijeli NATO vrijednosti, kosi se sa mojim razmišljanjem i shvatanjima, ali Vi ste odlučili da preuzmete odgovornost. Ja ću izdvojiti moje mišljenje – izjavio je Ervin Ibrahimović pred očima cjelokupne crnogorske javnosti koja je u direktnom prenosu mogla čuti kako pripadnik manjinskog naroda tretira više od polovinu stanovništva koje ne gleda pozitivno na članstvo Crne Gore u NATO pakt.

Poučen pozitivnim iskustvima iz Južne Afrike koji je u periodu od 1948. do 1994. godine  sprovodila bijela manjina pod sponzorstvom svjetionika demokratije i ljudskih prava, Velike Britanije, Ibrahimović je izrazio želju da model Aparthejda 2022. godine primijeni u Crnoj Gori, tako što bi svima onima koji ne gaje simpatije prema NATO paktu zatvorio vrata javne uprave.

Ibrahimović je ovom rasističkom izjavom jasno poručio, ne Milutinu Đukanoviću lično, već svim Srbima iz Crne Gore koji ne gledaju blagonaklono ka NATO paktu, da oni za njega predstavljaju građane drugog reda kojima bi (da mu može biti) ukinuo pravo da radni odnos zasnivaju u državnoj upravi i javnim preduzećima.

Kao što su tamnoputi južnoafrikanci bili sistemski segregirani od bijele manjine, tako bi Srbi u Grnoj Gori koji nisu opijeni atlantistikim vrijednostima, kao što su ubijanje nedužnih civila i djece, uništavanje životne sredine osiromašenim uranijumom itd, trebali da se zadovolje poslovima u uslužnim djelatnostima poput ugostiteljstva, eventualno u kladionicama, sve dok ne koriguju svoje stavove o NATO paktu i ne prihvate (ne)spornu činjenicu da se radi o mirotvornoj organizaciji za širenje demokratskih načela.

Nadamo se da niko neće za ozbiljno shvatiti ovaj Ibrahimovićev ispad i da nikome neće pasti na pamet da u narednom periodu, koristeći se modelima prevaspitavanja koje je patentirao Jovo Kapičić, pokuša revidirati Srbima poglede na Sjevernoatlantski pakt koje su kreirali nakon iskustva iz 1999. godine.

Sa druge strane, DPS-ovi sateliti, među kojima svakako spada i BS, moraće što prije da se naviknu na činjenicu da će Srbi biti u budućnosti ravnopravni građani Crne Gore i da će kao takvi zauzimati pozicije u javnoj upravi što im sleduje po Ustavu i Zakonima ove države. Prošla su vremena podjarmljivanja i segregacije srpskog naroda u Crnoj Gori, zato se gospodo iz SDP-a, SD-a, BS-a prizemljite i shvatite već jednom da Crna Gora više neće ličiti na onu antisrpsku državoliku tvorevinu prije 30. avgusta 2020. u kojoj su za nepodobne Srbe planirali organizovanje naizmjeničnih traktorijada.

Srbi su tokom veličanstvenih litija i nakon 30. avgusta 2020. godine jasno artikulisali svoje nacionalne interese u Crnoj Gori čije zadovoljenje će zahtijevati po svaku politčku cijenu. Prošla su vremena kada je u Crnoj Gori bilo sramota otvoreno izjaviti da si Srbin koji priča srpskim jezikom i koji se moli u SPC-u. Od takvih bojažljivih Srba su „ruke digli“ i pojedini zapadni centri moći koji su prihvatili realnost da srpski politički interesi moraju biti zadovoljeni u Crnoj Gori.  Za sveukupno konsolidovanje društveno-političkih prilika u Crnoj Gori, bilo idealno kada bi njihovim stopama krenuli i zapadni podanici, od kojih su mnogi i danas zaslijepljeni antisrpskim narativom.

Što prije budu shvatili činjenice da je svijet multipolaran i da Crna Gora više ne može egzistirati kao antisrpka tvorevina, to će se broj rasističkih ispada, poput ovog Ibrahimovićevog, značajno umanjiti za dobro svih njenih žitelja.

 

 

 

 

 

 

 

16 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ovaj neka ZAČEPI, glup je brate. A onaj što je vratio ubistva po ulici, kleptomane, osudjivane i krimose, čupko mora u zatvor. A i nelegitiman je, pokrao je izbornu volju gradjana. TAJ POKRIVENI KRIMINALAC mora u zatvor, ovo je sramno, on je ekspozitura mafije i sa Abazijem u prdekanu. Posećivao je ubice i krimose po zatvorima i taj si ilija ac mora da odgovara za ubistva po ulici i drugo

  1. Crnogorka komentariše

   LAKO JE TO STO JE GLUP ,VEC STO JE LJIGA LJUDSKA DOBRO SE ,U DOBA DPS-a,OKORISTIO O OVU DRZAVU ! A SVE RADI PROTIV NJE !

 2. Kontra Revolucija komentariše

  Aparthajdd sa Bošnjacke strane u Crnoj Gori ???.
  Ee, koje su to Evropske vrijednost i!.
  Eno u Njemackoj Ukrajinci dobijaju više socijale nego prave švabe !.
  Menjaju stare za mlade !.
  Aparthajd u punom jeku svuda u Evropi !.
  Evropske vrijednost, ahahaha !!!.

 3. Laki komentariše

  On umislio da je u štab HANĐAR DIVIZIJE ovo vi je Crna Gora da ne može biti crnja
  OPA ĐURĐA.!

 4. Plotari komentariše

  Ja vjerujem ti bi procera sve ko ne misli ka vi spijuni i plotari ,sto cucite za izbore i spijate ko ne glasa mila .e suncokreti ste vazda bili i bicete dje je vecina tu ste,kad rusi uzmu stvar u svoje ruke vidjecemo sto ces pricat

 5. Crnogorka komentariše

  LAKO JE TO STO JE GLUP ,VEC STO JE LJIGA LJUDSKA DOBRO SE ,U DOBA DPS-a,OKORISTIO O OVU DRZAVU ! A SVE RADI PROTIV NJE !

 6. Milan komentariše

  Najpodmukliji „politicar“ od pocetka parlamentarizma u cg. Da moze utro bi sve srpsko! Zelja ce te bit balija ! Ko ne vidi sta radis slijep je kod oba oka.

 7. Banjo komentariše

  Tek se otrijebio od vaške,a on i tzv. bošnjaci bi da nas na silu regrutuju u handžar diviziju-nato i da bez toga,mi smo neprijatelji crne gore.Smeće biorsko.

 8. ButrosGalileo komentariše

  Đe ste bili u drugom svetskom ratu,koji procenat se borio za fržavu a koliko vas je bilo saradnika neprijatelja.Kako tada,tako i danas.Uvijek ste se šlepali uz jačega,i po pravilu protiv srba.Smeće ušljivo.

 9. Zack komentariše

  I JA BIH SVE ONE USTASE STO SU CINILI ZVJERSTVA OD 1941-1995 g.nad SRBIMA U CRNOJ GORI IZOPSTIO SA CRNE ZEMLJE,
  BRACO SRBI,ZASTO CUTITE NA TE ZLOCINE „DOBRIH KOMSIJA“,TREBA SVAKO DA KAZE STA ZNA O TIM STRASNIM POKOLJIMA,JER U TIM GOD.NIJE BILO STRANIH FASISTA,TALIJANI SU BILI TU KAO TURISTI,NISU RATOVALI.
  DOKLE I ZASTO CUTANJE,,,ZASTOOOO,PLASITE SE NOVIH FASISTA,,,ZASTOOO.
  SRBI U CRNOJ GORI DANAS DOZIVLJAVAJU MENTALNI ZLOCIN OD STARIH I NOVIH FASISTA,,,ZASTOOO…DOKLEEE…KO DANAS U CRNOJ GORI PREDSTAVLJA SRBE,,,,KOOO,GDJE SU,STA RADE.

 10. Todor komentariše

  Nisi za NATO,ne mozes da radis u EPCG?
  E pa dobro,onda se ne moraju placati ni porezi na imovinu ninporezi na plate,ni pdv,ni dazbine,ni komunalije,ni republicke takse,ni registracije vozila… to bi bilo posteno od ovog muja da kaze.

 11. Q komentariše

  Ovo je najgori stvor u Crnoj gori i ne bi se cudio da su mu preci ostavili kosti pod Staljingradom.

 12. BATO komentariše

  Neka Ture,budi miran,ne luduj!!!!

 13. Radnik komentariše

  On bi Srbe na traktore i sve do jednog poslao van CG i cini mi se da je ovo muslimanski bord direktora epcg 3 od 7 a nemaju 40% stsnovnika muslimani u CG . Sto mi pravoslavci dozvoljavamo u nasoj zemlji to niko nebi drugi dozvolio . Ja toliko

 14. Sergio komentariše

  Ervina, od čuvene kuće Ibrahimovića, velikih boraca za osmansko carstvo samo treba pitati da li demokratiju pretposravlja šerijatu ili ibratno. To bi trebao javno reći. Pred ljudima i Allahom.

 15. Кнез Васојевић komentariše

  Samo pokazuje pravo lice. Nema m..a da bude fašista ali saradnik fašiste da, to uvijek. I posle mi krivi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.