Brnabić: Postoji li ijedna tragedija koja će se dogoditi u Srbiji, a koju opozicija neće iskoristiti za političku promociju

0

Kandidatkinja za predsjednicu Narodne skupštine, Ana Brnabić, upitala je danas opoziciju da li postoji ijedna tragedija koja će se dogoditi u Republici Srbiji a koja neće biti iskorišćena za njihovu političku promociju.

Nakon što se poslanik Zdravko Ponoš dotakao tragedija koje su se desile u poslednja dva dana u zemlji, poslanica Ana Brnabić ga je upitala da li postoji tragedija ili zločin, koji se završi smrtnim ishodom, a da on to ne vidi kao svoju političku mogućnost i šansu.

”Postoji li čovjek koji u ovoj zemlji izgubi život, tragično završi život, umre, pogine, bude ubijen, a da Zdravko Ponoš ne vidi istog momenta svoju političku šansu?! To skandalozno”, rekla je Brnabić i dodala:

“Ako Zdravko Ponoš misli da to na bilo koji način doprinosi dostojanstvu Narodne skupstine Republike Srbije, onda ja dostojanstvo razumijem na potpuno drugačiji način. Ne postoji zemlja na svijetu i parlament u kome kada se nešto tako desi, a dešava se nažalost u svim zemljama na svijetu, da se neko iz opozicije uhvati za to da kritikuje vladu, ministra, vladajuću koaliciju, predsjednika zemlje ili bilo koga drugog, već su to ljudi koji razumiju dostojanstvo institucija, dostojanstvo parlamenta i dostojanstvo ljudskog života. Ponoš nema razumijevanja čak ni za dostojanstvo ljudskog života”, naglasila je ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.