Brđanin prebačen u Beograd, ima koronavirus

7

Zoran Brđanin, v.d. direktora Uprave policije nalazi se na liječenju od koronavirusa u Beogradu.

Brđanin je desetak dana liječen u Podgorici, a sinoć je oko 19.30 prebačen u Kliničko-bolnički centar “Dragiša Mišović”.

Razmatralo se da bude prebačen i na liječenje u Austriju.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori dr Vladimir Božović je za portal BORBA potvrdio   da je sinoć specijalnim letom iz Podgorice v.d. direktor policije Zoran Brđanin prebačen u Beograd na liječenje po dogovoru sa ministarkom zdravlja Jelenom Borovinić Bojović.

“To je još jedan primjer korektne saradnje Srbije i Crne Gore koju Srbija manifestuje djelima  a ne riječima”, kazao je Božović za naš portal.

Podsjetimo, on je u februaru imenovan za vršioca dužnosti direktora policije, a ranije je bio načelnik Centra bezbjednosti Kotor i savjetnik ministra unutrašnjih poslova.

Odmah nakon dolaska na funkciju je smijenio dotadašnje pomoćnike direktora Uprave policije i postavio nove, a onda je smijenio i čelnike nikšićke policije.

7 Comments
 1. Ja komentariše

  Korona virus maska globalista za uklanjanje nepodobnih.pod izgivorom korona truju svakog ko im stane na put.obdukcije dozvoljene nisu a cijanid radi li radi

  13
  7
 2. Dejan M komentariše

  Srbija se uvek pokaze na delima,cestitamo Božoviću tako radi dobri i odgovorni ljudi.

  18
  3
 3. Dejan Subotica komentariše

  Srbija je uvek tu da pomogne kad god je to potrebno,ovaj put u lečenju…
  Treba graditi odnose dve bratske zemlje .
  Na Krivokapicu ostaje da povuče tu sramnu odluku o proterivanju ambasadora Srbije i da se odnosi nastave i uspostave kako dolikuje.

  14
  2
 4. Pera komentariše

  Ovo je primer dobre saradnje odnosno pokazatelj bratske Srbije kako se postupa kad je tesko.
  Odnosi bi bili mnogo bolji da je ambasador Srbije u Podgorici.

  12
  2
 5. Pera Su komentariše

  Srbija je uvek pomagala i pomagace svim gradjani ma nase bratske Crne Gore ali takodje bi bilo logicno da i druga strana poradi na odnosima sa Srbijom i konacno povuce odluku o proterivanju ambasadora Srbije.

  10
  3
 6. Dexa komentariše

  Lep gest Srbije ,ovo je dobar primer kako Krivokapic treba da djeluje jer boljih prijatelja jedni od drugih nemamo,zato hitno povuci odluku o proterivanju ambasadora Srbije i uspostaviti sto bolje odnose dve zemlje

  12
  3
 7. cedo komentariše

  samo treba mali korak da se povuce i da se odnosi poprave ali ovi nasi ocigledno to nece da ucine zaprijetila im amerika i eu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.