Bečić: Možemo sa svakim ko hoće partnerski, čuvajući interese evroatlantske Crne Gore

8

Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore, poručio je na Fejsbuku da njegova stranka može sa svakim ko hoće partnerski, čuvajući interese evropske i evroatlantske Crne Gore.

„Mi smo uvijek bili i bićemo isključivo sluge naroda i građana Crne Gore“, poručio je Bečić.

„Možemo sa svakim ko hoće partnerski, iskreno i prijateljski, ali uvijek čuvajući interese građanske, evropske i evroatlantske Crne Gore“, dodao je predsjednik Demokrata.

8 Comments
 1. Sparta komentariše

  Potpuno nestabilna ličnost i nažalost potkupljiv…LGBT predstavnik i kandidat za predsjednika…Daleka mu kuća…

 2. qyu komentariše

  Isključivo NATO sluga i čuvar njihovih interesa narod ga ne zanima!Da je tako dokaz je sutnja Demokrata povodom Instituta Igalo i bolnice Meljine.

 3. ljilja komentariše

  Becic je u Nk na lokalnim izborima dobio zaista veliki broj glasova.E,to se vise sigurno nece ponoviti.Partija bez ideologije.

 4. drugo oko komentariše

  zaljubljen u NATO

 5. Hhhhhhhhhh komentariše

  Ja samo da pitam jesi li pomenuo evroatlantske interese Bečiću? Ako nijesi, trebao bi, nemoj to zaboravljati ni slučajno 🤣😂

 6. Detektor komentariše

  Demokrate, bivši Srbi iz SNP, koji su svojim crveno-žutim koloritom i montenegrinsko-atlantističkom slugeranjskom ideologijom zajebali i DPS i SDP Ranka Krivokapića. Veći katolici od Pape i ponizne sluge zapadnih ambasada.

 7. Amfiteatar komentariše

  Bečiću, toliko si poslušan ambasadama da si dozvolio sebi da te danima javno ponižava politički anonimus i dođoš iz Singapura, za kojeg niko nikad nije čuo i čija je kompletna porodica na čelu sa babom decenijama glasala DPS, koji je izdao i DF i SPC na čijim leđima je došao u priliku da bude ministar. Jako naivno i nedržavnički sa tvoje strane. A zašto sva ta poniženja? Da bi po nalogu ambasada i iz lične sujete naudio srpskom narodu i njegovim političkim predstavnicima? Da bi naudio DF i njegovom predsjedničkom kandidatu? Jer ti si opčinjen idejom i potrebom da dokažeš da si ti sada građanista modernih europskih shvatanja, koji se odriče svoje,, ružne “ prošlosti iz SNP? Kako jadno, čak i za tebe Bečiću! Razmisli malo!

 8. Milos komentariše

  Vi ste rektalni speleolozi…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.