Milačić tvrdi: Đukanović namjerava da pobjegne iz Crne Gore!

11

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić smatra da će Milo Đukanović pobjeći iz zemlje i ocjenjuje da je crnogorski predsednik rob sopstvene moći.

„Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da ga toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo vjerovati i da se tako bez tona pogleda intervju i shvati u kakvom je on stanju, a to je — agonija, panika i očaj“, naveo je Milačić za Prvu TV.

“Mislim da namjerava da pobjegne iz zemlje, ali bih volio da osjeti kako Crna Gora razumije demokratiju kroz institucije i njegov primjer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osnovane sumnje“, istakao je Milačić.

Povodom izjave Đukanovića da će braniti Crnu Goru „i iz šume ako treba“, Milačić kaže da je “poziv na šume priča tužnog čovjeka, koga je pojela moć i pohlepa“.

„On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći — to je Milo Đukanović“, zaključio je Milačić.

„Prva vlada slobodne Crne Gore u oktobru“

Milačić veruje i da će prva vlada, kako je naveo, slobodne Crne Gore, biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti „zapisivanje istorije“.

On očekuje da će Đukanović dati mandat Krivokapiću i da neće odugovlačiti, jer, kako je napomenuo, to od njega očekuje i međunarodna zajednica.

Milačić je najavio i da će zatražiti ispitivanje imovine crnogorskog predsjednika, dodajući da vjeruje da Đukanović neće podnijeti ostavku.

11 Comments
  1. Zeko komentariše

    Bravo Marko, njegove grimase, pokreti izbotoksirana faca kao i znojenje nemogu da sakriju njegovu muku 😂😂😂

  2. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Poznato je da vrhunski krimosi i Milovi ortaci Cane, Beba i Zeljko Mitrovic spremaju 2 aviona da „šumara“ prebace na „slobodnu teritoriju“ Albanije kod njegovod pajtosa Edi Rame, kada dogori do noktiju. Problem je da nema dovoljno mjesta da sve sto je opljackao natovari u jedan avion pa je Beba predvidio dvije ture za bjegstvo.

  3. Cetinje svih komentariše

    NEKA MILO OSTAVI CETINJE ,JER NIJE URADIO NISTA ZA NJEGA.A AKO CE DA BRANI CRNU GORU NEKA DOVEDE I ON I SVI KOJI SU SE OBOGATILI OD DRZAVE SVOJU DJECU .

  4. Traktorist komentariše

    Milacicu pobjegni ti da otpočinemo od tvojih kretenskih naljezgarija😂😂😂 koji politicki magarac braco mila😂😂😂

  5. Pop Dinara komentariše

    Neka Marko, neće imat ko da postavi mandatara ako pobjegne Milo. Ne radi protiv sebe. K♦️

  6. e komentariše

    koja dalabu ovaj milacic

  7. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Poznato je da su svi koje je Beba savjetovao, zavrsili „2 metra ispod zemlje“ zato Beba sada preduzima sve mjere da Mila nekako odrzi na „vjestackom disanju“. Hrabri ga da nastupa na TV i da baljezga sta mu padne napamet, da daje intervjue da ce se pretvoriti u “šumskog covjeka”, jer Beba pretpostavlja da ce se tada ljudi na njega sazaliti i da ce polako zaboraviti na sve milijarde koje je opljackao, i na PUSTOS koju je ostavio u CG.

  8. Gos'a komentariše

    Milačiću, ja mislim da ti grimase svaki dan trenirap uru pred ogledalom.

  9. Q komentariše

    Pa sto bi bjezao ,vidis da Vijesti rade za njega,vratio se duh Pozitivne u Cg ,samo mi ni dan danas nije jasno po cemu su bili pozitivni.

  10. Felix komentariše

    Ne bi trebalo olako shvatati njegove prijetnje, pogotovu što iza njega stoji masonerija i Katolička crkva.

  11. milan banović komentariše

    Ovaj Milačić je ortodoksna budala. Dok je živio u Zagoriču tskvg su ga smatrali vršnjaci. U Monitoru je izigravao velikog Crnogorca, a sada,je veliki Srbin. Pa mu nešto vjerujte

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.