Vulin: Nije Đukanović pao zbog srpskog nacionalizma već zbog korupcije i šverca

4

„Kao što nije znao časno da vlada tako Milo Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi. Nije Đukanović pao zbog srpskog nacionalizma već zbog korupcije i šverca koji je prikrivao crnogorskim nacionalizmom.

Nije Đukanović izgubio izbore zato što ga je napala Srbija već zato što je on napao Srbe. Nije Đukanovića srušila kletva Srpske pravoslavne crkve već ga je obrukao i srušio blagoslov Miraševe crnogorske crkve.

Vučić je jedini državnik na Balkanu koji odluke donosi samo u skladu sa voljom svog naroda, i ne traži ni teritoriju ni uticaj van svoje zemlje, nije ni čudo da ga Đukanović mrzi i ne razume“, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući intervju Mila Đukanovića u kome napada predsednika Srbije i optužuje Srbiju i crnogorsku opoziciju za velikosrpski nacionalizam.

4 Comments
  1. Peki komentariše

    Ma Mila vise niko ne j. ni 5%
    Koga vise briga sta on tandara!

  2. Kontraš komentariše

    Oj volio ti četnička njuško
    U prkno te krnem
    Pobego si more iz bljesak olujni jerbo nisi muško
    Koji geđovanski pakšu

    1. vaso komentariše

      traktorce ustasko kopile lijekove povecaj a nijeces nikoga vrijedjati poslije formiranja vlade , moci ces samo iz tvoje lijepe da gledas kako se uzdize nasa Crna gor i postaje drzava za primjer . Hrabaersi da vrijedjas zato sto ne zivis u Crnoj Gori.

  3. Kafanski filozof komentariše

    Nije ga Vucic i Srbija srusila, to je istina !.
    Srusila ga je njegova halapljivost !!!.
    Njegov Maibach, njegovi skupoceni satovi, njegov sin koji vec sada broji milione, njegova mrznja prema svemu sto je protiv njegove podmukle politike !!!.
    Narodu dosta represija !!!.
    Srusio ga je narod Crne Gore !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.