Kriza u Kotoru: Jokića smjenjuju u ponedjeljak

0

Novi predsjednik Skupštine opštine Kotor Jovo Suđić, zakazao je sjednicu SO za ponedjeljak, a na dnevnom redu je prijedlog odluke za razrješenje predsjednika opštine Kotor.

Osim ove tačke, na dnevnom redu je i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na rješenje predsjednika opštine Kotor o razješenju funkcije potpredsjednika opštine Branka Nedovića i prijedlozi rješenja o izmjeni rješenja o imenovanju Odbora za statut i propise i Odbora za finansije, privredu i razvoj. Zaposleni u stručnoj službi SO Kotor juče su se na poziv Suđića vratili na posao.

Suđić je kazao da je pozvao pojedinačno sve zaposlene u skupštinskoj službi da se vrate na posao i podsjetio da im je bivša predsjednica Dragica Perović onemogućila da rade u Skupštini, pa su bili smješteni u opštini po nalogu predsjednika Vladimira Jokića.

„U palati Bizanti, gdje je smještena kotorska opštinska Skupština jutros je stanje redovno. Zaposleni u Stručnoj službi su se vratili na posao. Skupština opštine će biti organizovana tako da se svi radni zadaci završavaju bez odlaganja i neće biti privilegovanih“, rekao je Suđić, koji je zatražio sistematizaciju radnih mjesta kako bi mogao da organizuje Stručnu službu da radi u punom kapacitetu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.