Demokrate Ivanoviću: Potpisi SNP-a na Lekićevu kandidaturu su nedostajali jer su se dogovorili sa DPS-om kako bi Danijela Đurović sačuvala fotelju

9

Press centar Demokratske Crne Gore regovao je na sinoćnji nastup šefa poslaničkog kluba SNP-a Dragana Ivanović gdje su kazali da Ivanović spada među rijetke bezbjednjake među političarima i da je to možda i razlog volšebne izdaje SNP-a, koja je prekjuče još jednom potvrđena.

„Od prekjuče je svim građanima jasno da su potpisi SNP-a na kandidaturu Miodraga Lekića nedostajali zbog latentnog DPS-ovca Dragana Ivanovića i njegovog SNP-a. Dogovorili se sa DPS-om da ne daju potpise za Lekića, kako bi Danijela sačuvala svoju fotelju. Može li jadnije?“, upitale su Demokrate.

Umjesto da se postidi što je Đurović sačuvana tako što je DPS glasao protiv njenog razrješenja, on se, kažu Demokrate time ponosi.

„I uz to što se diči podrškom DPS-a, Ivanović izgovara nebuloze vrlo slične smjehotresnim izjavama ekonomskog eksperta Vladimira Jokovića. Kažite nam gospodine Ivanoviću za koji IQ su namijenjene vaše izjave? Zašto potcjenjujete građane Crne Gore? Jesu li oni to zaslužili? Tlačeni su 30 godina, a sada treba da se sa njima neko šali, da ih laže i vuče za nos? Njih, zahvaljujući kojima ste tu gdje jeste? Pa sramota“, zaključile su Demokrate.

9 Comments
  1. Dragoljub kneževic komentariše

    Joko kv električar i milicajac iz socijalizma (škola kamenica) su ti eksperti za sve. Joko za ekonomiju donio fotelju iz Pive a milicajac iz doljana sa žutom plodom tgn 10-02. Od tada poznajem milicajca

  2. Rodoljub komentariše

    Ne ulazim u to jesu li u pravu ili ne,ali svako saopštenje Demokrata ledi krv u žilama i to uvijek prema koalicionim partnerima,kako misle na ovakav način da međusobno funkcionišu,samo što se još ne biju ?!

    1. Zdravko Stanišić komentariše

      Eto ih tebi ti partneri, pa ti se žile nikad ne zagrijavale.

  3. Komsija odozgo komentariše

    Demokrate, slušajte dobro.
    Umuknite malo..
    Vjeridba nije ženidba, polakote

    1. Zdravko Stanišić komentariše

      Mrš ološi

      1. Rodoljub komentariše

        Ako Borba dozvoljava i objavljuje ovakve primitivne i uvredljive komentare “ zdravka stanišića“ ja nemam riječi,mogu samo da prestanem da ih čitam i pišem,nevjerovatan nivo.

  4. Q komentariše

    Ne lupetajte kratkovidne b..le!Daleko veća i opasnija igra je u pitanju,juče Institut Igalo danas bolnica u Nikšiću gdje se miču kadrovi Demokrata i DF-a a vračaju stari kadrovi DPS-a a vi sam brinete o svojim foteljama dok vas Joko i Abaz rasturaju po dubini u dogovoru sa Milom!Da li ste vi normalni ili ako jeste onda ste bezobrazni!!!!???,

    1. Брђанин komentariše

      Da se ne bi igrali vise, Da dogovor je ure snp i dps da se kao vlada srusi a ostane u tehnickom mandatu i tako vlada cijeli mamdat zbog rupa u ustavu.
      U medjuvremenu, odlazak u USA je donio nove probleme za dps zbog novog dogovora administracije i dritana.
      Dps krece u ofanzivu, sluzba je vec navukla starog lopovcica, elem, niko na novac nije imun, preko veze Tuzi i sad ga gaze pred pg izbore.
      Opet, ex premijer naivan, sinoc reaguje prebrzo i osudjuje svog covjeka.
      Rajna borba izmedju ure i dps se nastavlja, dok ura misli da se bori sa demokratama uz podrsku open balkan df-a, a snp se ceslja jer manje vise niko oh ozbiljno ne shvata pa tako nisu ni ukljuceni ni u sta…

  5. Ozad Furundžić komentariše

    Rođo, imaj razumijevamja.
    Z.S. pripada zasticenoj populaciji,koja mora biti zastupljena .🏳️‍🌈

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.