Mandić: Režim pristao da razgovara o promjeni Ustava

0

Na protestnom skupu Demokratskog fronta (DF) povodom trogodišnjice razbijanja protesta platou ispred Skupštine Crne Gore večeras se skupilo nekoliko stotina građana, a jedan od čelnika DF Andrija Mandić kazao je da je režim pristao da razgovara o promjeni Ustava te da oni ne žele vlast da osvoje revolucijom već na slobodnim izborima.

Okupljene pristalice DF-a, predvođene liderima i poslanicima, prošetale su dijelom Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, Ulicom Slobode, Hercegovačkom i Stanka Dragojevića, a potom su se vratili pred Skupštinu.

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je da je 27. septembra 2015. godine, na početku protesta, bilo manje ljudi nego večeras.

Nezadovoljni građani Crne Gore, kazao je on, prate šta radi DF.

Mandić je kazao da DF ne želi vlast revolucijom, „već izborima, ali fer i slobodnim izborima“. Kazao je da su 24. oktobra „oborili režim na koljena, ali da opozicija tada nije bila jedinstvena“.

On je poručio da se DF sada odlučio da se kroz parlament izbori za promjene i poručio „onim drugima“ da se ne igraju sa DF-om i polupobunjenim građanima Crne Gore.
(Vijesti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.