Nadal: Igrao sam protiv jednog od najboljih svih vremena

2

Žao mi je što sam izgubio najvažniji meč u godini za mene, ali život ide dalje.

Igrao sam protiv jednog od najboljih svih vremena, rekao je španski teniser Rafael Nadal poslije poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa.

„Kada osvojite turnir 13 puta, onda porazi manje bole. Godine prolaze i ništa ne traje vječno. Svjestan sam činjenice da svake godine imam manje šanse. Nadam se da ću se sljedeće sezone vratiti i da ću imati priliku da osvojim trofej“, izjavio je Nadal.

2 Comments
  1. Bokelj komentariše

    Nema Nadal za čim da žali. Kada imamo meč kakav smo sinoć gledali tu nema poraženog, svi su dobitnici i Đoković i Nadal, a posebno mi gledaoci. Naravno da navijam za Đokoviča, ali se sve tako ukomponovalo da je sinoć bio jedan od najvećih, ako ne i najveći praznik tenisa. Hvala obojici!!!

  2. Srdjan Loncar komentariše

    Nole je lepo izbrusio svoj 6 ti jezik – francuski (pored srpskog, engleskog, nemackog, spanskog, talijanskog, portugalskog). Vec 12 godina oni zive u Monte Karlu, gde je blaga zima, imaju potpuni mir, sigurnost za familiju i njega, i – sto nije zanemarljiv razlog – ne mora da placaju porez. Da su bezbednosni i drugi uslovi bolji u SR, ubedjen sam da bi on ziveo u SR, jer sa preko $200 miliona bogatstvom ($30 miliona plus godisnje od reklama i ~ $10 miliona od igre plus $5 miliona od drugih prihoda…), bilo bi mu nista da placa par miliona dolara/ godishnje poreza Srbiji. On svakako toliko poklanja SR-CG-RS-KIM i bez stanovanja i oporezivanja….

    . Medjutim, kao sto mozete da vidite na ovim diskusijama, u CG i SR ne postoji UREDJENOST DRZAVE – VLADAVINA PRAVA. U takvoj situaciji ‘mishevi-pacovi kolo vode“ i za nekoga, ko se jednom navikao na civilizovano drustvo, bilo bi nemoguce navici se na sve ove divljacke – klozetske psovke, kojima se ljudi DEHUMANIZUJU, tako da zivot pocinje da gubi smisao.
    .
    .
    .
    Elem, Nole se juce lepo zahvalio svima na dosta profinjenom francuskom, naglasavajuci svaku bitnu rech, dok mu je glas grmeo Stade Roland Garrosom:

    „C’est …..sûrement…. le plus beau match, que j’ai joué ici à Paris“ (Ovo mi je …. nasigurno….bio najbolji mech, koji, sam ovde odigrao)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.