Petar brani crnogorsku zastavu, ali je svijetu pokazao ko je – trobojkom! (FOTO/VIDEO)

4

Evropski prvak u boksu za mlade Petar Liješević, crnogorski reprezentativac, pokazao je svijetu ko je i odakle vuče korijene, pošto se na uoči Svetskog prvenstva u Poljskoj pojavio u trenerci svoje reprezentacije, ali je pažnju privukao drugi detalj – na njegovom licu je dominirala zastava Kraljevine Crne Gore sa srpskom trobojkom i bijelim orlom.

Od 10. do 24. aprila u poljskom Kjelcu biće održano Svetsko prvenstvo za mlade boksere, a na svečanoj ceremenoji otvaranja Petar Liješević je imao čast da predstavlja svoju zemlju i ponese njeno ime na počasni podijum.

Maska, koja je postala nužno zlo u borbi s nevidljivim neprijateljem koji duže od godinu dana hara planetom, štitila je Petrovo lice dok je izlazio na podijum, a dominirala je srpska trobojka.

Jasno je da je ovakav potez „zapalio“ društvene mreže i da je video počeo masovno da se dijeli, a supertalentovani Liješević je na najbolji mogući način poslao važnu poruku, u svijetlu tenzija koje vladaju u crnogorskom društvu.

Inače, Liješević je prošle godine na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju i time potvrdio da raspolaže velikim talentom.

Na takmičenju održanom u Budvi u svakoj od tri runde je bio bolji od Rusa Ramazana Dadajeva i na kraju se popeo na najviše postolje.

Velika je vjerovatnoća da će crnogorski takmičar zablistati i na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i nema dileme da će imati armiju fanova iz Srbije koje je kupio nesvakidašnjim i originalnim potezom.

4 Comments
  1. E viva komentariše

    Odmah govedo iscerati iz reprezentacije,pa neka se takmici za koju hoce zemlju..

    1. Franco komentariše

      Umjesto što vrijeđate mladog šampiona I ponos CG raspitajte se odakle potiče vaš izdajnički poklič „E viva..“ Ako imate imalo obraza nikad više nećete klicati u pomen talijanskim fašistima koji su silovali mlade crnogorke!

  2. Dekson komentariše

    Bravo Petre. Svaka ti čast. Crna Gora je uz tebe.

  3. micki komentariše

    Bravo da si mi ziv 200 godina na ponos roditelja.Imao si se vala i zasta roditi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.