Mladen Mikijelj

Vujisić: Moramo se trgnuti nakon poraza od Vojvodine

0

Nakon što su elimisani u polifinalu plej-ofa ABA 2 lige i nakon što su osvojili prvo mjesto na kraju ligaškog dijela Prve A crnogorske lige, košarkaši Podgorice, spremaju se za nove izazove.

Klub iz glavnog grada će morati da kroz baraž sa Sutjeskom izbori pravo igranja protiv Budućnosti u polufinalu domaćeg doigravanja. Zbog boljeg međusobnog skora, izabranici Dragana Radovića će revanš igratu na svom terenu, gdje će i u slučaju poraza u prvom meču moći da nadoknade eventualni minus.

Očekuju nas dvije jako zahtjevne utakmice sa ekipom Sutjeske. Na nama je da se što prije trgnemo od teškog poraza od Vojvodine i odigramo ova dva meča na najbolji mogući način“, rekao je prvotimac Podgorice, Viktor Vujisić.

Podgoričani su na svom terenu bili maksimalni u domaćim okvirima, dok su tri poraza pretrpjeli na gostovanjima Teodu, Lovćenu i Sutjesci. Pred duele sa Nikšićanima Radoviću može problem predstavljati činjenica da nije imao mnogo vremena da pripremi ekipu. Prvi meč je na programu u četvrtak od 20.30 časova u SC Nikšić.

Moramo biti maksimalno fokusirani i motivisani kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Znamo dobro vrline i mane rivala, nema tu tajni, a vjerujem da željom možemo do pozitivnog ishoda“, naglasio je Vujisić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.