„Studenti” igraju i za Mornar: Krka bolja ekipa nego što tabela pokazuje

0

Mornar se sinoć pobjedom nad Cibonom vratio u trku za opstankom u ABA ligi, pošto se na pretposlednjem mjestu izjednačio sa Krkom. Veliku uslugu bi danas od 17 časova zemljacima iz Bara mogli da urade košarkaši SC Derbija ukoliko u poslednjem meču 19. kola regionalnog takmičenja slave u Novom Mestu.

I Krka i „studenti” meč očekuju nakon što su u prošlom kolu prekinuli niz od četiri poraza.

Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Krke koja uvijek igra dobro na domaćem terenu. Naša želja je da nastavimo da podižemo formu i nakon dobre igre protiv Cedevita Olimpije želimo da uz maksimalan pristup od početka meča dođemo do nove pobjede. Krka je sigurno bolja ekipa nego što to tabela pokazuje, pogotovo na domaćem terenu gdje se i mnogo jače ekipe ne naigraju. Za nas utakmica u kojoj možemo potvrditi da smo izašli iz krize i da smo kadri za borbu za plej-of”, rekao je bek SC Derbija, Zoran Vučeljić.

Slovenci imaju imperative pobjede.

SC Derbi je veoma kvalitetan spoj mladosti i iskustva, prije svega dobro vođen tim. Očekuje nas veoma teška utakmica u kojoj moramo dati sve od sebe da sačuvamo domaći teren”, rekao je košarkaš Krke, Miha Cerkvenik.

ABA LIGA, 19. KOLO

Subota

Borac – Cedevita Olimpija 65:74

Nedjelja

FMP – Igokea 78:64

Ponedjeljak

Budućnost Voli – Crvena zvezda 84:62

Partizan – Split 67:74

Mornar Barsko Zlato – Cibona 88:85

Utorak

17.00: Krka – SC Derbi

19.00h Zadar – Mega

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.