Zoran Vujović, glumac Crnogorskog narodnog pozorišta: Drevna srpčad, majku vam j…m otrovnu, izdajničku!

Zoran Vujović, glumac Crnogorskog narodnog pozorišta: Drevna srpčad, majku vam j…m otrovnu, izdajničku!

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta i stalni član ansambla CNP-a Zoran Vujović na svom FB profilu izvrijeđao je Srbe, nazvavši ih izdajnicima, poturicama, smećarima i adolescentima, a sve to je začinio sočnim psovkama.

“Gledam ovo smeće iz informera u studiju sa Vedranom Rudan bara bar- smiješno… Laprda svekoliko o velikoj srbiji… Idiote ološki shvati jednom da si smrda, veliko ništa, slušaj koliko široko žena razmišlja, jebo ti pas mater… Na koncu i najuže, shvatite drevna srpčad da ste porijeklom iz Crne Gore do jednoga jebenoga… Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam jebem otrovnu, izdajničku… Koji vaši hramovi majku vam jebem nenormalno do jednoga, idioti isfrustrirani… Na šta je ličila kelija sv Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili majku vam jebem veliko ništavnu… Ne mogu u manastir Cetinjski od vas ući ništavila nijedna… Palili su Turci manastir Cetinjski neznalice ali ga niko nikad preuzeo nije, sv Petar Cetinjski je kidao vama izrodi glave i noseve, otuda kidonosi i izdajice… Ne poturice… Turci su bili protivnici dostojni borbe, vaša borba smećari nijedni, adolescentni, zagorčava život svima na ovim prostorima godinama unazad…Pih, što meni izgleda bljutav, gadan, odvratan, beskoristan sav rad ovoga naroda koji je digao ruke od sebe…Da su nam vječni djedovi, u grob se prevrću… ŽIVJELI”, napisao je Vujović.

Related posts

11 Comments

 1. real

  svaka mu cast sve reka istinu ne treba psovat mada srbi i to zasluzuju
  ko imalo realno oce da sagleda vidi koliki su to jadnici i bijednici
  sve su oteli sve im prokleto i sad ima da vrate a onda
  beogradski pasaluk

  Reply
 2. Hamilton

  Toliko mržnje sa obije strane, a frižideri prazni ,džepovi prazni i duše prazne. Đe to idemo gospodo?

  Reply
 3. Crnogorac

  Nisam Srbin, al’ ne mogu da se načudim kol'ka si budala. Auuuuuu. Jedini način da postojiš je da nekog urnišeš, inače si beznačajan. Imam još satima da ti pričam k…. jedan, ali i ovo je tebi previše. Ne shvaćaš ti ništa. 3,14.

  Reply
 4. Povijanin

  Ovom je blavoru najzapazenija uloga bila kad je kao na baterije glumio zelenasa Tonija … izmigoljilo zmice iz one rupetine od cetinja pa zna ko odakle korene vuce a zaboravio nenacitanko da je Sveti Sava doneo Pravoslavlje… ali njega je izgleda miras dedeic krstio a ovaj ga celiva u glavu

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *