Zenka ponovo u elementu: Mandićeva nova generacija branilaca Crne Gore bi branila državu od Crnogoraca!

0

Predsjednik Demokratske unije Albanaca Mehmed Zenka izjavio je da koliko god se u zadnje vrijeme Mandić pokušava istaći kao prozapadno orijentisan političar, ipak krv nije voda, pa pokazuje pravu sliku njegove rusko-srpske hegemonije.

“Ta prava generacija branilaca Crne Gore, ja ne znam protiv koga bi bila ta nova generacija branilaca Crne Gore izuzev da brane Crnu Goru od Crnogoraca i građanske Crne Gore”, naveo je Zenka.

Komentarišući sjednicu Demokratske narodne partije (DNP) na kojoj je iskazana puna podrška potpredsjednici Maji Vukićević, šefici crnogorske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope (PSSE) da glasa protiv prijema Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Savjeta Evrope, Zenka kaže da je to u suprotnosti sa potpisanim koalicionim sporazumom kojim se garantuje da će se ispoštovati sve obaveze prema EU I NATO-a. To će, dodaje Zenka, usporiti evropske procese.

“I to je klin u točkove evropske politike Spajića i u suprotnosti sa programskim opredeljenima albanske partije koja čini vlast”, kazao je Zenka.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.