Zabavi se i preuzmi turnirsku ulaznicu svake nedelje!

0

Meridian je pokrenuo Loyalty Care kampanju koja će obradovati ljubitelje pokera! Uživaj uz Texas Hold’em i pokupi turnirsku ulaznicu i poklon poene!

Da Meridian misli na ljubitelje svih vrsta igara, govori i naredna promocija koja se pokreće ekskluzivno za ljubitelje pokera!

Volite Texas Hold’em Poker? Uživate u neponovljivom kartaškom iskustvu? Od sada vas očekuje specijalno POKLON IZNENAĐENJE u okviru Loyalty Care kampanje!

 

Svaki igrač koji dostigne RAKE od 50 EURA na nedjeljnom nivou osvaja TURNIRSKE ULAZNICE. Sve što se od vas traži jeste da se ulogujete na svoj korisnički nalog i da zaigrate Texas Hold’em Poker!

 

Ukoliko ne posjedujete aktivan nalog, pravo je vrijeme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus dobrodoslice za nove korisnike a to je 100€ bonusa za sportsku i kazino ponudu !

 

Ukoliko ostvarite RAKE od 50 EURA ili više od toga, svakog utorka možete preuzeti svoju turnirsku ulaznicu! Očekuju vas ulaznice različitih vrijednosti od jednog pa sve do 20 EURA!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.