Vulin o sramnoj rezoluciji EP: Vremena kolonijalnih gospodara su prošlost, tražim od Vučića da ne dozvoli evropskim birokratama da ukinu pravo Srbima na izbor

0

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prokomentarisao je rezoluciju Evropskog parlamenta o Srbiji.

„Parlament koji nije rekao ni riječ kada su Šiptari sa desetak glasača oteli vlast u srpskim opštinama na sjeveru Kosova i Metohije, nema ni moralno ni političko pravo da komentariše bilo šta u Srbiji. Evropsku uniju vode lažovi čija riječ vrijedi koliko i ispunjenje Briselskog sporazuma, a riječ poslanika Evropskog parlamenta vrijedi još manje nego potpis komesara Evropske unije“ – rekao je Vulin.

On je mišljenja i da bi Evropska unija da odredi ko je vlast u Srbiji, a voljela bi i da naredi ko vlada u Rusiji, Kini ili slobodnim zemljama Afrike i Južne Amerike.

„Na njihovu žalost vremena kolonijalnih gospodara, belgijskih sječenja ruku u Kongu ili njemačkih okupacionih komandanata Srbije su prošlost. Tražim od predsjednika Vučića da ne dozvoli bilo kakvo miješanje u naše pravosuđe i da ne dozvoli da komisije evropskih birokrata ukinu pravo Srbima na izbor“ – kazao je Vulin i dodao da od Gonzalesove komisije, pa preko bombardovanja Srbije, do puča 5. oktobra, vodi samo jedan put, put popuštanja Zapadu.

„Ko povjeruje da Evropska unija želi dobro Srbiji, može odmah da izjavi da razume optužnicu za genocid na Kosovu i Metohiji i u Srebrenici i da vjeruje da će mu u Hagu pošteno suditi. Srbija ne može sama, ali može da bira društvo. Evropska unija traži roblje, BRIKS slobodne zemlje i šta nije jasno?“, poručio je Vulin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.