Vuković: Spajić da podnese ostavku, čak je i Milović potvrdio sve ono što od samog starta URA govori

0

,,Nakon današnje vanredne konferencije za medije ministra Milovića i optužbi koje je iznio na račun premijera Spajića, jedino logično bi bilo da Spajić podnese ostavku i da na taj način prekine konstantno brukanje Vlade i države Crne Gore. Ne zanimaju nas Pokret Evropa sad i njihovi unutrašnji problemi, ali kao i uvijek stajemo u zaštitu države Crne Gore. Vlada koju za pola godine karakterišu već brojne afere, u kojoj premijer Spajić već ima problem sa dva ministra, Milovićem i Šaranovićem, uslovljenu podršku koalicionih partnera, i ostvarene višestruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet“, saopštila je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

,,Iako sa Milovićem od početka vodimo politički rat i smatramo da je zastupao interese mafije, moramo priznati da je danas saopštio istinu na koju smo upozoravali – da Spajić Crnu Goru vodi u ponor“, poručila je Vuković.

Vuković je zaključila da je na današnjoj konferenciji za medije čak i Milović potvrdio ono što Građanski pokret URA priča od dana kada je formirana 44. Vlada. „Da iza Milovićevih napada na šefa SPO-a Predraga Šukovića i SDT-a Vladimira Novovića stoji Spajić.“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.