Vuković Kuč smeta što se izbori u Šavniku ne završavaju ali je slijepa na predizborni turizam svojih partijskih podanika

0

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč u svom stilu je danas zakukala parlamentarnoj većini zbog izbora u Šavniku.

„Oni zamišljaju Parlament i naše odbore kao scenu. Oduzeli su scenu Ivanu Vukoviću, scenu opoziciji, da se čuje šta ne valja i šta je trulo“, stala je u odbranu svog kolege poslanica DPS-a.

Imali smo na jednom Jutarnjem programu izjave odbornika u Šavniku koji tvrdi da neće dozvoliti da se održe izbori a taj čovjek je na slobodi, tvrdi ona, dodajući da je to sve nakon izjave na televiziji.

„On kaže da ne da da se održe izbori. Mi sada vodimo polemiku o tome šta je Vlada donijela, je li predsjednik države Jakov Milatović raspisao izbore. Šta god da urade, to nema smisla. Tamo postoji neki čovjek koji kaže da on i njegovi drugari neće dozvoliti da se održe izbore. Da ponovim, čovjek ne da izbore. To vam je demokratija i sloboda govora. Neću dozvoliti da se održe izbori“, kazala je ona.

Međutim, Vuković Kuč je slijepa na činjenicu da je, sudeći po javnom pisanju, upravo njihova partija ta koja je organizovano dovodila glasače u Šavnik ne bi li pokušali da utiču na izbornu volju glasača u Šavniku. Predstavnici tamošnje opozicije nisu dozvolili da se završi izborni proces u Šavniku a dolazilo je i do fizičkih sukoba. Po saopštenjima, oni optužuju tamošnju vlast da dovodi glasače iz drugih opština ne bi li preokrenuli izbornu volju građana Šavnika.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.