Vukićević: Slobodni građani nisu magarad koja će pomisliti da će Zenka sigurno“ osuditi sva nepočinstva DPS-a“, kako to zahtijeva Boris Bogdanović!

1

U ovim vremenima izdaje narodne volje ne začuđuje toliko volja i istrajnost pojedinih političara da prevare građane koji su glasali za pad Milove diktature, ocijenio je politički analitičar Boško Vukićević.

Podsječa da smo se prevara i izdaja dobrano nagledali tokom decenija simuliranog višestranačja, ali da zapanjuje bezočnost kojom se naš narod tretira, uvjerenje da mu se može na tacni servirati i najveća moguća gadost, koja se naivno pokušava zapakovati kao neki politički stav ili principijelnost.

– Tako se može posmatrati i ova šarada za Zenkom, višedecenijskim i organskim dijelom mafijaškog režima koji baš sada – gle čuda! – odlučuje da napusti poslanički klub DPS -a. I upravo bi to njegovo kobajagi napuštanje omogućilo – opet, gle čuda! – da se teoretski formira Vlada izborne prevare. Zenka će sada, dakako, “ da osudi sva nepočinstva DPS -a“, kako to zahtijeva Bogdanović iz Demokrata. I sada je Zenka, najednom – prihvatljiv – naveo je Vukićević.

Dodaje da i ptice na grani znaju da je čitava ova smiješna operacija sprovedena uz dogovor Zenke, DPS -a i autora projekta izdaje narodne volje?

– Ponavljam, nije suština u volji za prevarom, koliko u besramnom potcjenjivanju zdravog razuma slobodnih građana, za koje se smatra da im se može „prodati“ takva otcrcana podmetačina. Kako god se završila sapunica sa formiranjem nove izvršne vlasti, slobodni ljudi se ne smiju na ovakav način tretirati – oni nijesu magarad. To je nedopustivo – zaključio je Vukićević.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Kako vam vise ne dojadi,Demokrate su oni koji vracaju DPS i mafiju na vlast sve radi fotelje predsjednika skupstine koja ne pripada Bečiću.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.