Vučurović prisustvovao molebnu: Temeljne vrijednosti su napadnute ali je ve uzalud jer postoje vrijednosti koje su vječne i koje niko ne može pomjeriti

4

Predsjednik Odbora za ljudska prava i poslanik DF-a Jovan Jole Vučurović prisustvovao je molebanu koji je SPC organizovala u Podgorici.

„Veliko je zadovoljstvo prisustvovati molebanu koji je organizovan za odbranu naših temeljnih vrijednosti koje su, kao što smo svjedoci, ponovo brutalno napadnute. Očigledno se ne smiruje antipravoslavna histerija, opet isti akteri na čelu sa Milom Đukanovićem i opet razne NVO koje su u očajničkoj, gramzivoj borbi za pare i grantove spremne da ponovo plasiraju svoje nakaradne ideje i gaze po svemu, ovoga puta ponovo po tradicionalnim vrijednostima Crne Gore“, kazao je Vučurović.

Vučurović naglašava da je sve uzalud, da postoje vrijednosti koje su vječne, koje nikakvo zlo, pa ni ovo kojemu svjedočimo, ne može pomjeriti iz svojih temelja, jer vječna je SPC i srpski narod.

„Naša dužnost je da od zla koje je krenulo na nas zaštitimo najveće svetinje, našu djecu, i da ne dozvolimo da se obrukamo pred slavnim precima. I zato je meni, kao predsjedniku odbora za ljudska prava i slobode upravo mjesto na molebanu u organizaciji naše SPC jer su ponovo ugrožene slobode i temeljne vrijednosti Crne Gore“, tvrdi Vučurović.

 

4 Comments
 1. Pantes komentariše

  Bravoo legendo!!!

 2. Cartio komentariše

  Pozdrav za nasu bracu

 3. Cile komentariše

  Omiljena braca nasa, bravo!

 4. Q komentariše

  Jel bio Bečić gdje primječen na molebanu?A ne on će na onaj skup evropski vrednosti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.