Mitropolit Joanikije odslužio Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice: Preko određenih struktura moći iz svijeta ovdje propovijedaju i promovišu nemoral i razvrat!

13

Mitropolija crnogorsko primorska i Eparhija budimljansko nikšićka organizovali su Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice u na platou ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici. Moleban je počeo u 18 sati, a služe ga mitropolit Joanikije i episkop Metodije.

Oni su ranije pozvali sve one koji baštine tradicionalne vrijednosti, moral i vjeru na sabornu molitvu sa slavskim ikonama bez političkih obilježja, parola i transparenata.

– Živimo u vremenu totalitarizma, grijeh je mjera ljubavi i sloboda, a zapravo su obesmišljene i ljubavi i sloboda. Večeras se molimo za milost i blagoslov za svako stvorenje, da se sačuva svaki brak i svaka porodica. Imamo dosta nevjenčanih brakova, ima dosta i razvedenih brakova, a brak je blagosloven i pred bogom i pred ljudima – rekao je protojerej Predrag Šćepanović u proglasu.

Mitropolit Joanikije je ranije kazao da se „preko određenih struktura moći iz svijeta ovdje propovijedaju i promovišu nemoral i razvrat“.

– Kome je stalo do budućnosti porodice, otadžbine, doma, naroda svoga, kome je stalo do predaka i potomaka da pokažemo koji je naš stav i koje je naše raspoloženje – da osudimo to javno propovijedanje nemorala i da štitimo porodicu i djecu – poručio je mitropolit Joanikije.

13 Comments
 1. E viva komentariše

  Najveci nemoral si ti ,akrepeu stari, kao i tvoji mantijasi

  1. Q komentariše

   čita se javio.

  2. Pukovnik komentariše

   Kako te BOG ubioo druze i to dobroooo

  3. Dunja komentariše

   Ideš li porodično na lgbt paradu ? Pokaži svojoj deci i svojim roditeljima šta su prave, liberalne vrednosti !

 2. Harvi Kejtl komentariše

  Ko god stoji iza ovih riječi e vive,taj što ke rukom ovo napisao sve mu zlo i nesrećno bilo

 3. Ivan M komentariše

  Šta na to kažu Pahomije , Filaret , Kačavenda …??

  1. Q komentariše

   Kaže da je DPS kaput !

  2. O Jovan komentariše

   Kažu da ti j.bu mater.
   Tako vele

  3. Dunja komentariše

   Kažu da povedeš svoju decu, mamu i tatu na gej paradu ! 🙂

 4. @e viva komentariše

  E viva (Montenegro ) je bio povik talijanskih vojnika kada su montenegrinke naučili felacio. Ima još malo živih cetinjana koji to znaju.
  Ko vas je naučio da evivate taj se posrao na vas, debili jedni.

 5. TUTINAC komentariše

  MONTENEGRINI SU BILI I OSTALI NAJVECE KOMUNJARE JOS IZ DOBA JUGOSLAVIJE PA SVE DO DANAS I NAJVECI PROTIVNICI CRKVE I PRAVOSLAVLJA . ALI SLIKA SE POLAKO POPRAVLJA UZ BOZIJU POMOC NADAM SE.

 6. E viva komentariše

  Sotonjare raspale

 7. Lovćen komentariše

  Ako ima Boga brzo ćete selit iz Cetinjskog Manastira.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.