Vesna Pean sudi Medojevićevoj grupi: Oslobodila funkcionera DPS-a zbog milionskih malverzacija

1

Grupi Nebojše Medojevića koja se tereti za navodno pranje novca sudiće sudija Višeg suda Vesna Pean. Ona je trenutno član sudskog vijeća koje sudi u predmetu tkz “državni udar”. Osim Medojevića, optužnicom su obuhvaćeni preduzetnik Momir Nikolić, zatim Gordan Konatar, Dejan Vujisić, Željko Šćepanović, Iva Pavlović, Petar Drašković, Luka Radunović, Vladimir Bulatović, Aleksandar Sekulić, Mladen i Nikola Jovanović.
Vesna Pean je sudila osam godina u sudu u Kotoru. Za sudiju Višeg suda je izabrana u septembru 2012. Sudila je funkcioneru DPS-a Željku Vukoviću u slučaju Bazar i doniejla je oslobađajuću presudu. Sudila je i u predmetu Grahovo, zatim Jovu Martinoviću, Lazaru Rađenoviću, u slučaju ubistva Predraga Koraća, Šćepanu Bujiću zbog ubistva braće Gojačanin u Baru.
Medojević je juče, nakon što je saopšteno da je optužnica potvrđena, naveo da su prevagnuli politički motivi i da je ovo „montirani proces protiv Demokratskog fronta“.

1 Comment
  1. Savle komentariše

    Предмети који висе о концу, а потребни су Милу за још који дан слободе дају се провјереним који не презају од ничега, а газда им зна што шта. Мафија.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.