Šarić: “Đe je droga, đe su tone?

0

“Ja četiri godine ležim u pritvoru i još mi nije jasno šta meni tužilac stavlja na teret”, rekao je Darko Šarić iznoseći odbranu na suđenju za međunarodni šverc 5,7 tona kokaina koje je juče počelo ispočetka.
„Šta sam ja to uradio, objasnite mi“, kazao je optuženi Šarić tužiocu i dodao da je „bivša vlast napravila priču samo da bi ga novinari razvlačili.“
Šarić je prokomentarisao da tužilac Saša Ivanić postavlja samo „marginalna pitanja“ i da ne zna za šta ga optužuje.
Tužilac ga je, između ostalog, ispitivao o tome da li pojedine optužene poznaje odranije, u kakvim su bili odnosima, da li su bili u kontaktu ili imali neke zajedničke poslove.
Šarić je nervozno ponavljao da ga tužilac ne pita ništa u vezi sa optužbama za šverc droge u Argentini, Brazilu ili za međunarodnu akciju „Balkanski ratnik“.
„Vidite gospođo“, obratio se Šarić novom članu veća – sudiji Svetlani Aleksić, „kakva mi pitanja postavlja, marginalna. Đe je droga, đe su tone?“
Na prigovor Šarićevih advokata, tužilac je objasnio da ima pravo da pita u cilju provjere vjerodostojnosti ranijih Šarićevih odbrana, jer je Šarić rekao da ostaje pri onome što je ranije govorio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.