Veljović: Ubijena novinarka sa Malte i osumnjičeni nijesu posjećivali Crnu Goru

Veljović: Ubijena novinarka sa Malte i osumnjičeni nijesu posjećivali Crnu Goru

U vezi sa ubistvom malteške novinarke Dafne Karuana Galicije, Uprava policije nije dobijala direktne zahtjeve od policije Malte, objavljeno je na Twitter nalogu Uprave policije.

“Izvršenim provjerama utvrđeno je da ubijena novinarka kao ni osumnjičeno lice Y.F. nijesu posjećivali Crnu Goru”, rekao je Veljović.

“Policija Malte od Uprave policije nije tražila bilo kakve provjere za crnogorsku kompaniju koja gazduje vjetroelektranom “Možura”, firma Možura Wind Park d.o.o., kao ni lica u tom društvu”, tvrdi Veljović.

Direktor Uprave policije je kazao da nijesu od policije Malte dobijali zahtjeve za provjere firmi koje se pominju da su povezane sa VE “Možura” kao ni za eventualne povezanosti sa državnim zvaničnicima Crne Gore.

“U slučaju konkretnih zahtjeva od policije Malte u vezi sa slučajem ubistva novinarke Daphne Caruana Galizia, Uprava policije će postupati blagovremeno i tim zahtjevima će dati prioritet u svom radu”, kazao je Veljović.

Related posts

1 Comment

  1. Peconijevi Telohranitelji

    E ova ti je dobra, samo si zaboravio da kazes da ni Pukanic nije posjecivao Montenegrinu. A Dusko Jovanovic nije posjecivao Maltu.

    4
    1
    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *