Uhapšeni Nikšićani, u automobilu pronađeno više od 152 grama marihuane

2

Preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika u Kotoru,  policija je uhapsila dvije osobe kod kojih je pronađena opojna droga marihuana.

Juče je u Risnu kotorska kriminalistička policija zaustavila putničko motorno vozilo u kojem su se nalazili J.K. (28) i M.B. (22) oba iz Nikšića. Izvršen je pregled vozila i pronađeno je pakovanje sa sadržajem 152,9 grama opojne droga marihuana.

Policija je sprovela kriminalističku obradu lica kojom prilikom je došla do sumnje da je M.B. pomagao J.K. da ovu opojnu drogu sakrije u vozilu i preveze od Nikšića do Kotora.

Službenici Jedinice za borbu protiv droge u Kotoru su lišili slobode J.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je M.B. lišen slobode zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga putem pomaganja.

Kotorska policija će i u narednom periodu preduzimati planske aktivnosti shodno svojim ovlašćenjima u pravcu suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, lišavanja slobode i procesuiranja lica koja se bave ovim nezakonitim radnjama.

2 Comments
  1. lilit komentariše

    Pa neće mu knjige naći u kolima….

  2. Andrija2010 komentariše

    to su vojnici niksickih inspektora..brzo ce i oni na tapet. cio niksic zna ko su glavni distributeri droge u niksicoj policiji

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.