Likvidiran Davorin Baltić, momak iz čitulje: Ubijen pripadnik “kavačkog” klana

0

Kotoranin Davorin Baltić (41) ubijen je u Beogradu iz automatskog oružja, a likvidiran je dok je bio u „golfu 7“ u garaži, u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru. U njega je, kako javljaju beogradski mediji, ispaljeno više hitaca. Baltić se dovodio u vezu sa ubistvom saše Markovića, bivšeg poslanika Liberalnog saveza. Takođe, prošle godine je dao čitulju golmanu Bokelja, Goranu Lencu, koji je ubijen u Kotoru, takođe u obračunu klanova.
Kriminalistički inspektori, kako prenosi N1, obavili su uviđaj i za ubicom se traga.
Direktor policije Srbije Vladimir Rebić izjavio je da je Baltić od ranije poznat crnogorskoj i srpskoj policiji i da sve ukazuje da se radi o obračunu između kriminalnih grupa.
„Sve ukazuje da je riječ o obračunu kriminalnih grupa. Bilo je i ranije povezanih slučajeva kada je riječ o obračunu kriminalnih grupa u regionu“, rekao je Rebić za RTS.
Prema policijskim podacima Baltić je visokopozicionirani član kavačkog člana, na čijem čelu su navodno Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer.
Srpski mediji objavili su da prvi rezultati istrage ukazuju da je ubistvo Baltića nastavak obračuna kotorskih kriminalnih klanova.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.