Likvidiran Davorin Baltić, momak iz čitulje: Ubijen pripadnik “kavačkog” klana

0

Kotoranin Davorin Baltić (41) ubijen je u Beogradu iz automatskog oružja, a likvidiran je dok je bio u “golfu 7” u garaži, u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru. U njega je, kako javljaju beogradski mediji, ispaljeno više hitaca. Baltić se dovodio u vezu sa ubistvom saše Markovića, bivšeg poslanika Liberalnog saveza. Takođe, prošle godine je dao čitulju golmanu Bokelja, Goranu Lencu, koji je ubijen u Kotoru, takođe u obračunu klanova.
Kriminalistički inspektori, kako prenosi N1, obavili su uviđaj i za ubicom se traga.
Direktor policije Srbije Vlаdimir Rebić izjavio je da je Baltić od ranije poznаt crnogorskoj i srpskoj policiji i dа sve ukаzuje dа se rаdi o obrаčunu između kriminаlnih grupа.
“Sve ukаzuje dа je riječ o obrаčunu kriminаlnih grupа. Bilo je i rаnije povezаnih slučаjevа kаdа je riječ o obrаčunu kriminаlnih grupа u regionu”, rekаo je Rebić za RTS.
Prema policijskim podacima Baltić je visokopozicionirani član kavačkog člana, na čijem čelu su navodno Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer.
Srpski mediji objavili su da prvi rezultati istrage ukazuju da je ubistvo Baltića nastavak obračuna kotorskih kriminalnih klanova.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.