Trijumf pravde: Sud odbio direktivu DPS-a

0

Autor filma „Operacija Luksemburg“ i novinar IN4S Milenko Jovanović oslobođen je danas u Osnovnom sud u Baru od svih optužbi. Podsjetimo, optužnica je podignuta po prijavi Resmije Memić, koja je jedna stotinu uhvaćenih u masovnoj kupovini glasova od strane DPS-a.
„Osnovni sud u Baru donio je jedinu moguću presudu u postupku koji je vođen protiv mene kao novinara IN4S, portala koji je raskrinkao jednu od najvećih pljački u istoriji Crne gore u poslednje dvije dececine tj. za vrijeme vladavine Mila Đukanovića, i protiv Bogića Belog Mitrovića, predsjednika OO NSD, kao i člana GO NSD Itane Glavanović“, kazao je Milenko Jovanović.
„Cilj ovog suđenja, generisan iz centrale DPS-a bio da se diskredituje kako naš medij tako i DF kao najveća opoziciona struktura u čijim prostorijama su sporni snimci nastali“, istakao je naš novinar.
Mjesto „zločina“ gdje je snimljena kupovina glasova od strane DPS-a u oktobru 2016. godine
On je napomenuo da umjesto da se sudilo akterima kupovine glasova, smišljenom zamjenom teza krivci su proglašeni žrtvama a oni koji su otkrili najveću izbornu pljačku u zadnjih 20 godina – navodnim krivicima.
„Pravda jeste spora, ali dostižna“, naglasio je Jovanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.