Tramp: Sudija izgleda kao anđeo, a zapravo je đavo – razapela je svjedoke koji su bili na našoj strani, to je bilo nepravedno suđenje

0

Bivši američki predsjednik Donald Tramp nazvao je danas suđenje na kojem je u četvrtak u Njujorku proglašen krivim za prikrivanje novca i falsifikovanje poslovnih dokumenata „vrlo nepravednim“.

„Što se tiče samog suđenja, bilo je vrlo nepravedno. Nismo mogli da koristimo našeg izabranog eksperta ni pod kojim okolnostima. Vidjeli ste šta se desilo nekim svjedocima koji su bili na našoj strani, bukvalno ih je sudija razapeo“, rekao je Tramp na konferenciji za novinare poslije izricanja osuđujuće presude za slučaj isplate novca u zamjenu za ćutanje porno glumici Stormi Denijels zbog navodne veze u kojoj su bili, kao i za falsifikovanje dokumenata, prenosi CNN.

Tramp je nastavio da kritikuje sudiju Huana Merčana, rekavši: „izgleda kao anđeo, ali je zapravo đavo“.

„Nikada sudija nije bio konfliktniji. Sada sam pod zabranom govora, što niko nikada nije bio, nijedan predsjednički kandidat nikada nije bio pod zabranom govora ranije. Za ovo su krivi neki loši ljudi. Ako meni mogu ovo da urade, mogu svakome“, nastavio je Tramp.

Rekao je da će uložiti žalbu na presudu za mnogo različitih stvari, nazivajući sudiju „tiraninom“.

„Žalićemo se na ovu prevaru. Žalićemo se na mnogo različitih stvari“, rekao je Tramp.

On je okrivio predsjednika SAD Džozefa Bajdena za osuđujuću presudu za prikrivanje novca i falsifikovanje poslovnih dokumenata.

Bivši predsednik SAD je rekao novinarima u Trampovoj kuli da je njujorški sud u „potpunoj konjunkciji“ sa Bijelom kućom i gospodinom Bajdenom, koje je nazvao „bolesnima“ i „fašistima“.

„Sve su ovo uradili Bajden i njegovi ljudi. Možda prevashodno njegovi ljudi, ne znam da li Bajden zna dovoljno o tome. Jer ne znam da li on zna za bilo šta“, istakao je Tramp.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.