Tajkunsko glasilo ne odustaje od napada na Mila Božoviću i koaliciju koju je vodio u Budvi: Tvrde da za godinu i po nije realizovao projekte planirane za četvorogodišnji mandat!?

0

Tajkuni bi željeli da upravljaju Budvom, ali im ne može biti.

Međutim, može im biti da iz dana u dan preko tajkunskog glasila dezavuišu javnost kako u Budvi, pod vođstvom Mila Božovića i koalicije koju je predvodio na posljednjim lokalnim izborima, ama baš ništa ne valja.

Tako su danas objavili vijest, pazite sad, da Božovićeva koalicija u Budvi za godinu i po dana vlasti nije realizovala gotovo ništa od onoga što su obećali kada su osvojili čak polovinu glasova Budvana.

Naravno, tajkunsko glasilo je „zaboravilo“ istaći da mandat vlasti traje četiri godine, te da se za godini i po ne može ostvariti planirano za četiri.

Ali, koga zanima objektivnost, tajkuni bi da se „uvale“ u Budvu, da zauzmu atraktivne lokacije u prestonici turizma, da li za lokale, da li za hotele ili neke druge djelatosti i da „trpaju“ novac u svoje džepove.

E, na to putu „saradnike“ nisu mogli pronaću u koaliciji nekadašnjeg Demokratskog fronta (DF), pa su svakodnevno manipulisali preko svog medija.

Naravno, u tome imaju podršku opozicionih stranaka, pa tako koordinisano i napadaju.

Jedan dan ide atak tajkunskog glasila, drugi dan jedne stranke, pa druge stranke, pa treće stranke, i tako ukrug.

Kada bi se analizirali tekstovi o rukovođenuju Budve otkako je Božovićeva koalicija osvojila apsolutnu vlast u tom gradu, čak i oni perfidno „zamaskirani“ koji se bave drugim temama, došli bi do zaključka da je više negativnih informacija plasirano o Budvi i Božoviću nego o svim političkim subjektima zajedno u Crnoj Gori.

A ako sumnjate, obratite pažnju i u periodu pred nama da li će biti tako.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.