„Svojom ćutologijom postao si saučesnik“

0

Piše: dr Petar Milatović Ostroški

Domaćine, razvaljuju ti kuću, otimaju imovinu, siluju ti djecu, ubijaju ti članove porodice, da bi te što više i gore ponizili tjeraju te da to sve svojim očima gledaš, lobotomiraju ti mozak i natjeraju te da javno priznaš da su zločinci nevini, a da si ti krivac za sve, čak i za ono što se nije desilo, ali su te oni ubijedii da se desilo, pa kakav si ti domaćin kad ne umiješ da čuvaš kuću, da spriječiš otimanje imovine, da ne dozvoliš da ti djecu siluju i članove porodice ubijaju.

Ti si, rođače, domaćin koji, po popisu od prije dvije godine, ima 617.213 čeljadi u državi, ili poslije Rezolucije o genocidu, državnoj stravi.

Kako ćeš Jakove čista obraza pred sjenima pradjeda Jakova, čije ime nosiš, kad si dozvolio da se Crna Gora obruka u Ujedinjenim nacijama za sva vremena i obruka sva potomstva.

Reći ćeš da je to stvar Vlade, a ne tvoja. Ne, rođače dragi, to je i tvoja stvar, jer upravo si ti dao mandat tvom kamaradu Milojku Spajiću da sastavi Vladu Crne Gore i ta Vlada je glasala za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i na taj način Srbiji i srpskom narodu stavila razistorijski teg oko vrata, a upravo si ti na vlast došao glasovima Srba i sada slijepci vide kako si se odužio Srbima koji su te doveli na vlast. Odužio si se Srbima od šake do lakta!

Dragi, veseli i tužni rođače, svojom ćutologijom postao si saučesnik najdubljeg sunovrata Crne Gore u cjelokupnoj dosadašnjoj istoriji, što će ti narod uskoro javno pokazati, ovaj isti narod koji se opasno ućutao i umjesto da te zabrine ćutanje naroda ti nastavljaš da glavinjaš glavom bez obzira i pameću bez cilja, a upravo značenje rečitog narodnog ćutanja uskoro ćete osjetiti ti i tvoj kamarad Milojko Spajić kome si ti dao mandat da bukvalno Crnu Goru gurne u provaliju koju nisu sanjali ni najveći neprijatelji Crne Gore.

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrikama „Drugi pišu“ i „Kolumne“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.