STAV JEDNOG “GENOCIDNOG” SRBINA

0

Piše: Zdravko Kasalica

Uopšte me više ne zanimaju ovi što kukaju i lamentiraju nad svojom i našom sudbinom, a koji kada se smire kažu – pa gdje si Mandiću da srušiš Vladu?!?

Pokušavam da tako razmislim, i recimo taj Mandić odluči da ih posluša pa da to uvrsti u dnevni red, reklo bi se – e gotov je Milojko lažojko…

Kad ono međutim…

Zamisli čuda, sklopi se neka većina koja nije za rušenje Vlade, već samo maaaaalu prekompoziciju iste, ali ne da uđu u nju Srbi koji ustvari predlažu njeno rušenje, već se formira sa dokazanim “evropskim” snagama i vizionarima po mjeri EU i SAD.

I onda se oni hvale kako su napravili novu Vladu u kojoj su eliminisali “maligni srpsko-ruski uticaj” preko onih koji su NSD-DNP-SNP-UCG, ali i eliminisali uticaj “kriminalnog i ukaljanog” dps !!

I tako elegantno se oslobodili i jednih i drugih… NAVODNO.

A zašto navodno ?
Pa zato što bi zaista “ukaljani” dps ostao van vlade, glumio bi žustru opoziciju, ali bi toj novoj većini svakako pozajmio satelite BS, HGI, DUA, LP, SD, koji bi glumili kako su oni ipak nezavisni od dps-a, a skoro pa da ne sumnjam da bi se tako “širokoj i evropskoj” i mučtinacionalnoj Vladi priključila i URA, kojoj je važno da tu nema Mandića i milaša !!

I svi bi bili srećni.
Čak i pripejd Srbi, jer bi im se guzica začepila sa onom platom od 1000 evra. Za takve neki Srbi imaju razumijevanje, jer su gladni i žedni.

Crkvu niko ne bi dirao…bar ne dok se sve ne slegne na evropski način.
Možda bi se onda “otkrilo” da je i Crkva saučesnik u “genocidu” pa bi krenula i njena reforma po volji EU i SAD, ali to je već nešto na duže staze. I sigurni budite da će Crkva biti meta, i neće se praviti greške iz milovog doba.

Oni Srbi koji nijesu pristali na prodaju bi bili polako i suptilno izopšteni, a sufliralo bi im se od te nove Vlade da im je upravo Mandić kriv što nijesu tu.

A ustvari svo vrijeme se smišlja plan sa radnim nazivom — KAKO OPET PREVESLATI SRBE.
Kupovalo se vrijeme, pisao sam više puta o tome.

A eto…smeta nekim Srbima Andrijina fotelja više nego Milojkova, Jakovova, Aleksina, … samo ih Andrijina žulja.

Jer Andrija nema stav.
Ovi drugi srećom imaju.
Pa, srećno onda Srbi !!

Vidite ima li tu mogućnosti:

Bošnjačka stranka – 6 (šest) mandata
HGI – 1 (jedan) mandat
Liberali i DUA – 2 ( dva ) mandata
ALBANSKA ALIJANSA – 1 (jedan) mandat
EVROPA SAD – 24 (dvadeset četiri) mandata
ALEKSA I DRITAN – 11 (jedanaest) mandata
Albanski forum – 2 (dva) mandata
Socijaldemokrate – 3 (tri) mandata

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrikama „Drugi pišu“ i „Kolumne“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.