SRPSKI POLITIČKI ANTIFENOMEN: Glasaš za vlast, koja potom sve radi protiv Srba!

0

Piše: Ivan Milošević

Smjenio vlast ili ne, Srbima ista stvar! Puca po njihovom leđima iz svih haubica, udaraju Srbe i sa lijeva i sa desna, iznutra i od vani, skaču nam po nervima i pravima i ne daju oka da otvorimo. Juče devedesete, pa srednji vijek, danas Srebrenica, UN, rezolucije i deklaracije, skoro svaki mjesec nešto novo. Srbi nemaju mira, plete im se diplomatska, istorijska i svaka druga omča i nema predaha. Čovjek bi rekao da ovaj suludi svijet i nema prečih stvari nego da udari na Srbe i kada to uradi i Srbe porobi onda će svijet biti ljepši nego što je, ulicama će krenuti lavina mlijeka i meda, vladaće pravda i u krošnjama će biti svega i svačega za neka nova pokolenja!

U Srebrenici nije bilo genocida, ali biće ga, pa da će svi Srbi da puknu! Ima da odgovaraju za sve svjetske zločine i biće na njihovom čelima ispisane sve nečasne svjetske rabote, pa da se Srbi odmah prepoznaju gdje god da se pojave i da se odmah zna da to nije običan narod, nego narod koji uništava drugi narod i za to ne bira sredstva. Postaćemo ljudska crna kesa veljesvjetkog smeća i još će se od Srba tražiti da njeguju to predanje i da ga prenose potomcima – da i oni budu obilježeni i da bez stida nose rogove i čak se ponose njima!

Tužno vrijeme došlo za Srbe, a kao da je nekada bilo i drugačije. Postalo je uobičajeno da su za sva zla ovoga svijeta između ostalih, krivi i Srbi i da se njihova krivica u tom pogledu podrazumijeva. Čim negdje zapne ili se nekome nešto napne, eto Srba kao ideoloških i ostalih otirača na čiji se prag ostavi sve ono što ne valja, a nekome mora da pripadne!

I kakvo je ovo neko vrijeme došlo u Crnoj Gori! Koga god Srbi dovedu na vlast, oni počnu da rade o glavi Srbima. Daruješ im funkcije o kojima do juče nijesu ni sanjali i uvedeš ih u život o kojem do juče nijesu imali pojma i čak nijesu znali ni da postoji i umjesto da kažu – hvala, oni navale Srbima da ređaju sve po spisku! Te Kosovo nezavisno, te Srebrenica, te srpski jezik tamo gdje je bio, srpska istorija Crne Gore postade neka tamna mrlja i svi žele da je pretvore u Atlantidu! Glasaš za ljude koji postanu ono što nikada bili nijesu, niti im je Bog darivao talente za tako nešto, a oni zahvale tako što jedino Srbe ne mogu da zamisle i gdje god mogu opanjkavaju ih i ugrožavaju osnovna politička i ostala prava!

Uistinu takav potilitički fenomen ( da glasaš za nekoga koji ti poslije toga o glavi radi) malo gdje je zabilježen u svijetu. Očekujem da uskoro na Oksfordu, Jejlu, Frankfurtu… bude odbranjena doktorska teza o tom fenomenu i da će biti putokaz ostalim narodima kako ne treba da rade i kako treba da imaju normalne političke zastupnike – da ih biraju da ih brane, a ne napadaju!

I ima li koji pas, mačka, miš, glista ili crv, koji sumnja da će Milojko i njegovo društvo glasati za Rezoluciju o Srebrenici? Ukoliko ima, onda smo tek nagrebusili, jer ne treba biti neki prorok,pa shvatiti da je pomenuta rezolucija samo uvertira za nove antisrpske darove. A kada oni stignu, tek ćemo onda da vidimo kako Musa dere jarca!

A kakvi smo i dalje ćemo glasati za one koji će biti protiv nas! Narod smo širokih shvatanja, spajamo nespojivo i mora nam se priznati da to radimo tako dobro da nam svi ostali zavide. A i zašto ne bi, jer od glasanja Srba na svoju štetu, oni imaju debele koristi!

(Srpska24)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.