Spajić čestitao Dan opštine Mojkovac: Sa najdubljim poštovanjem i ponosom se sjećajući junaka koji su izvojevali jednu od najvećih vojnih pobjeda u istoriji Crne Gore

0

Sa najdubljim poštovanjem i ponosom se sjećajući junaka koji su izvojevali jednu od najvećih vojnih pobjeda u istoriji Crne Gore i slavu Mojkovca pronijeli daleko van granica regiona, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić u čestitki povodom 7. januara, Dana opštine Mojkovac, predsjedniku Opštine Vesku Deliću, predsjedniku Skupštine opštine Marku Janketiću, odbornicima i građanima.

Premijer je poručio da su pred današnjom Crnom Gorom mirnodopski izazovi, ali da bi sa uspjehom dovršili proces evropskog puta, i te kako su nam potrebne odlučnost, osjećaj za pravdu i solidarnost.

„Prirodna bogatstva mojkovačkog kraja, odavno su zaslužila pridjeve koji upućuju na njihov kontitnetalni karakter i značaj. Uvjeren sam da ćemo, prvenstveno, domaćinskim odnosom prema izvrsnosti sveukupnog državnog potencijala, eliminisanjem biznis barijera, osnaživanjem infrastrukturne mreže i dugoročno planskim rješavanjem prioritetnih zadataka, na održiv način koristiti resurse koje posjedujemo, u interesu svih građana Crne Gore“, naveo je Spajić, izrazivši uvjerenje u ostvarenje visoko postavljenih ciljeva iz reformskog i proevropskog programa.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.