SNP: Bečić je za kratko vrijeme prešao put od zvijezde u usponu do zvijezde padalice!

7

Kako oko Temeljnog ugovora, tako i po svim drugim temama i pitanjima, Vladimir Joković govori isključivo istinu i drži se onih principa na kojima SNP počiva od svog osnivanja – na čestitosti, poštenju i časti, saopšteno je iz SNP-a.

– Kada je odlučeno da SNP uđe u Vladu Crne Gore, naš predsjednik Vladimir Joković  je rekao da ulazimo u Vladu da bismo potpisali Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Što je Vladimir Joković najavio to je i postignuto. Obećano – ispunjeno. Vlada u kojoj je SNP jedan od ključnih konstituenata usvojila je i potpisala istorijski Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom za šta čestitke stižu od svih pravoslavnih vjernka u Crnoj Gori – navode iz SNP-a.

Iz SNP-a, poručuju da za razliku od Vladimira Jokovića, Aleksa Bečić je za kratko vrijeme prešao put od zvijezde u usponu do zvijezde padalice.

– To nas  ne iznenađuje jer dok je bio član SNP mi smo ga proizveli u portparola bivšeg predsjednika stranke Srđana Milića da bi za kratko vrijeme Bečić pokušao da ga smijeni. Isto tako nam je Aleksa Bečić obećao u Beranama da neće napuštati SNP, a onda je slagao i iskoristio prvu prililku da ode. E tu vidimo koliko vrijedi njegova riječ, a koliko naša.

Bez Socijalističke narodne partije Crne Gore Aleksa Bečić bi politički bio niko i ništa. I čudi nas kako iz SNP nije ponio ništa ni od naše časti, ni poštenja, ni čestitosti, nego je samozaljubljeni Aleksa sebe doveo do toga onu skupštinsku fotelju od 200 kila nosi sa prizemlja na sprat kako bi u intervjuima izgledao viši i jači, što nije radio ni jedan predsjednik Skupštine Crne Gore prije njega. I još uvijek nije ožalio skupštinsku fotelju pa kuka zbog toga što Danijela Đurović nije smijenjena. A nije smijenjena zato što Skupština od višestranačja do sada nije imala boljeg predsjednika.

Podsjećamo svu javnost da smo mi Aleksi Bečiću omogućili fotelju predsjednika Skupštine poslije 30. savgusta. Bili smo široki prema njemu kao prema našem političkom djetetu i dali smo mu fotelju. Izabrali smo ga, a poslije toga nijesmo htjeli pa nijesmo ni glasali da on bude smijenjen. Da bi on sebe i svoju partiju doveo do toga da ih DPS iznajmi za jedno popodne i da zajedno sruše Vladu koja je potpisala Temeljni ugovor i koja je  pokrenula najveći obračun sa kriminalom u istoriji Crne Gore.

Predlažemo Aleksi Bečiću da ne bljuje vatru i laži na SNP i na našeg predsjednika, je će to najviše štete donijeti njemu samome. I poručujemo mu da naši ljudi u SNP danima komentarišu da Aleksa i njegovo društvo ni poslije nekoliko godina nijesu odmakli od kontejnera pored one naše čuvene trošne barake gdje su najviše trošili svoje vrijeme i to najčešće da smišljaju podvale i laži – saopšteno je iz SNP-a.

7 Comments
 1. Jakov komentariše

  A vi u zaborav izdajnici. Pih

 2. Boro komentariše

  E sta radi Joko Govno Tinjalica.
  Savremenik Draga Djurovica.

  1. Rade komentariše

   Nemoj sve kroz sebe da gledas

 3. Q komentariše

  Hvala Andriji Mandiću što nas je ovako bezobrazne vratio u život,obečavamo da ćemo ovaj put otići u vječna lovišta. u potpisu SNP

 4. Kika komentariše

  SNP stranka prodatih foteljasa…Vise mrzim SNP od DPSa…Toliko su nisko pali…

 5. Branko komentariše

  Nikad nisam imao nikakve veze sa Snp-om, ali su u poslednje vrijeme u pravu kad god da se oglase.

 6. Brmm komentariše

  Castim rucak onoga ko je pisao saopstenje ,konacno da im neko kaze ono sto cijela crna gora zna

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.