Skandal poslanice DPS-a: Nemanjići su okupatori Crne Gore, a Hitlera, Musolinija i ustaše ne smije ni da pomene! (FOTO)

Skandal poslanice DPS-a: Nemanjići su okupatori Crne Gore, a Hitlera, Musolinija i ustaše ne smije ni da pomene! (FOTO)

Poslanica DPS-a Nela Savković Vukčević u svojoj skandaloznoj izjavi optužila je Nemanjiće da su okupatori Crne Gore, ali nije smjela da pomene Musolinijeve sledbenike koji su harali Crnom Gorom.

Ona je čak napisala da je Crna Gora odoljela Muratima i Napoleonima, iako istorijski nije poznato da je Napoleon imao bilo kaove veze da Crnom Gorom!

“Crna Gora je oduvijek bila slobodna i tokom svog trajanja branila svoju slobodu. Tu slobodu je tražila i za druge. Nemanje, Murati i Napoleoni, što osvajaše Crnu Goru, dođoše i prođoše, a naša država ostane vječna”, tvrdi poslanica DPS-a.

Po njoj, Nemanjići su jedini okupatori na svijetu koji su okupirali svoju zemlju, a interesantno je da poslanica DPS-a ne smije da pomene Hitlera, italijanske fašiste i Musolinija koji su jurišali na Crnu Goru. Znači li to, slijedeći njenu logiku, da su Nemanjići okupatori, da su Hitler i Musolini oslobodioci Crne Gore!

Što bi veliki Njegoš rekao: “Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka”.

 

Related posts

27 Comments

 1. Zdravko

  Mora da su je novokomponovani istoričari učili neku novu istoriju. Što više ovakvih izjava vidjećete te kako se šlihtaju pojedinci Velikom bratu

  40
  9
  Reply
  1. Baja_California

   Toliko su upali u neznanje da vise ne znaju ni sto mlataraju samo da se dodvore gospodaru

   15
   9
   Reply
 2. Baja_California

  Gospodo, ovakva osoba ne bi shvatila ni uvredu ni bilo kakvu rijec, pogledajte samo tu facu i sve vam je jasno….

  36
  5
  Reply
 3. Djuka

  Nela…ti si jedna dobra i obrazovana osoba,iz dobre porodice….
  ne ponizavaj ni sebe ni familiju prisustvom u svemu ovome…
  Sjutra cemo se opet gledati i srijetati…jer ovo je ipak nas Titograd i nasa drzava,slobodna i slobodnoumna,bila i ostala.
  Ipak,nikada FEUD ..

  11
  8
  Reply
 4. Max

  Posto su vam turci jahali zene sto godina ,pa jos ,sto ,pa jos sto ,pa jos sto I jos sto ,vi nijeste ni s od srba vi ste mix nekakvi ,tako da ste totalno iskompleksirani nebeski narod da ne kazem nesto ruznije tako oladite malo

  9
  16
  Reply
  1. Mario

   Razoruzao si nas svojim komentarom …
   Sto rece Ducic….
   Od rđavih se možemo odbraniti, ali glupak je jedini zločinac koji nas unapred obezoružava…….

   20
   4
   Reply
 5. DPS = evolucija unazad

  Kakav autogol milogorke .loool

  Rodonačelnik dinastije Nemanjica – Stefan Nemanja rodjen je Podgorici primitivna i neuka zeno.

  20
  5
  Reply
 6. Đoko Orlandić

  XSamo kompletni idiot, gl urednik Živković može mnapisati da CG nije imala nikakve veze sa Napoleonom. Pa, Crna Gora je jedan od rijetkih tzemalja koja je porazila Napoleona. Govedo Živković, neka nauči nešto i idstorije. Vjeorvatno to govedo nije čulo da je Crna Gora(Sv Petar Cetinjski) porazila Napoleonovog ršala Marmona, što i piše na Trijumfalnoj kapiji u Parizu. Govedo je govedo. Čak je i govedo intelektualac za Živkovića.

  14
  4
  Reply
 7. Kontra revolucija

  Senzacija je da se vlast u Crnoj Gori mogla uzt tolikih DPS ovskih nepismenih idiota mogla toliko vremena odrzati !!!.
  Stvarno, da 30 godina budale vladaju, je rekord koji se ne moze vekovima rusiti !.
  Gde ih Djukanovic sve nadje ???.

  6
  2
  Reply
 8. Munja

  Bravo Bela.. Vidiš kako ih pogađa istina i onda okreću na Hitler i Musolinija.. Naravno da su Hitler i Musolinija bili okupatora, ali mnogo više boli nož u leđa od Srbije, kojoj smo guzicu branili i ginuli za nju.. NIKADA VIŠE 1918

  6
  11
  Reply
 9. Krivi

  Vecina istih u DPS-u su ljudi kojima mnogo toga fali i u intelektualnom,moralnom i psihickom smislu tako da od njih i treba ocekivati svakakve izjave i nebuloze.
  Haha , dobri su za komedijanje.
  Vidi je , intelektualka,prosvijetli nas,cujes li vapaj ovog zavedenog naroda ,haha…

  9
  3
  Reply
  1. Felacio MNE

   I ti Traktore,i ova žuja,i max,popushite qrac svim litijašima.
   I onda obrišite zvale dukljanske knjigom zivka andrijasevica .

   3
   1
   Reply
 10. Vojo

  Sve je istina.Ništa gospođa nije slagala.Sva tadašnja naselja i gradove su spalili a jedino su ostavili Kotor koji im je bio potreban radi luke.Da nijesu okupatori valjda nebi svoje ubijali i rušili gradove.U to vrijeme je sva Crna Gora bila katolička zemlja.Taj njihov Stafan Nemanja je rođen u Crnoj Gori poslije okupacije iste i kršten je u katoličkoj crkvi.Zašto je pravoslavac kršten u katoličkoj crkvi.Zato što na toj teritoriji nije bilo pravoslavne crkve.Kasnije kroz moze se reci vjekovnu vladavinu Nemanjića narod polako prešao u pravoslavnu vjeru.Čudan neki narod živi u okruženju vječito baca pogled u tuđe dvorište a ne znaju da je ovo zabetonirano.Mi smo svoji na svome i barem 2/3stanovnika Crne Gore ne interesuje što se događa u Srbiji iil u tzv R Srpska a pogotovu ogromna dijaspora svi su za našu jedinu domovinu Crnu Goru.Zašto bi mi dozvolili da nam određuje pravila neka useljenička nacija.,,Žao” mi je neće moći.Nemate more a bez mora ste obična palanka a zbog mora su vaši pogledi upereni u našu državu.Moraćete se zadovolji na neki drugi način.

  2
  4
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *