Sin Donalda Trampa: Niko ne objašnjava šta znači pobjeda u Ukrajini za Ameriku, je li to umiranje Ukrajinaca i Rusa dok svi ne budu uništeni?

0

SAD su izdale Kijev zbog čega od Ukrajine možda ne ostane ništa u narednih 50 godina, primijetio je američki novinar Taker Karlson u razgovoru sa sinom bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa Mlađeg.

„Oni već prodaju zemlju u Ukrajini stranim investitorima, napuniće Ukrajinu migrantima iz trećeg svijeta, a Ukrajina će prestati da postoji za 50 godina. Neće više biti Ukrajine. Nijedna zemlja ih nije izdala na način na koji smo ih mi izdali“, rekao je Taker Karlson.

Tramp mlađi je rekao da ne razumije šta Vašington podrazumijeva pod „pobjedom u Ukrajini“.

„Niko ne objašnjava šta znači pobjeda u Ukrajini za sadašnju američku administraciju. Šta to uopšte znači? Je l misle na umiranje Ukrajinaca i Rusa dok svi ne budu uništeni“, upitao je Tramp Mlađi.

Bijela kuća pokušava da uvuče Sjedinjene Države u treći svjetski rat kako bi skrenula pažnju sa predstojećih predsjedničkih izbora, ocijenio je Tramp Mlađi.

„Neki od nas su već govorili o ovome prije godinu dana. Senilni starac ne može da pobijedi na izborima, pa će nas uvući u rat“, potvrdio je Karlson.

Prema riječima Karlsona, američki spoljnopolitički establišment u proteklih 20 godina razmišljao o mogućnosti vojnog sukoba sa Rusijom – situacija u Ukrajini se može smatrati poslednjim neuspješnim pokušajem Vašingtona da demonstrira svoju moć u inostranstvu.

Sin bivšeg američkog predsjednika smatra da su demokrate na vlasti u Vašingtonu do neba podigle autoritet Vladimira Zelenskog, nazivajući ga „maltene vrhovnim žrecom“ i to zato što im je potrebno da vjeruju u nekoga.

„Ne vjeruju u Boga. Zato im je, na primer, Greta Tumberg neki autoritet po pitanju klimatskih promena“, rekao je Tramp Mlađi.

Amerika se suočava sa mnogim društvenim problemima zbog aktuelne politike u zemlji i „apatije“ društva, posebno konzervativnih struja ukazao je Tramp Mlađi, dodavši da „ljevica“ kontroliše sve veće društvene institucije, kao i sektor obrazovanja.

„Američka djeca, po završetku škole znaju da nabroje preko 4.000 različitih polova, ali ne znaju da čitaju ili broje. Dok sam ja ovo izgovorio, moglo je da se pojavi još 15 novih rodnih identiteta“, rekao je Tramp Mlađi.

Potrebno je da se društvo više angažuje u različitim oblastima kako bi se očuvala „budućnost Sjedinjenih Država“, ocijenio je on.

(RT)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.