Šapić: Nestorović želi na izbore da bi tražio mjesto gradonačelnika Beograda

0

Predsjednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je juče da je, pred konstitutivnu sjednicu novog saziva Skupštine grada Beograda, u ponedeljak donijeta odluka da se rok za dogovor vladajuće koalicije sa listom „Mi – glas iz naroda” produži za još deset dana.

“Preciznije, s obzirom da je nosilac liste Branimir Nestorović preuzeo svu odgovornost za čitavu svoju listu, njemu je dat rok za dogovor do 1. marta, za kada je zakazan nastavak konstitutivne sjednice. Ovo nije bila nikakva degradirajuća politička odluka, već dostojanstven način podizanja ljestvice legitimiteta vlasti, na čemu insistiramo“, naveo je Šapić u emisiji „Pravi ugao” na Radio-televiziji Vojvodina.

“Ukoliko se gospodin Nestorović ne bude s nama složio da pokušamo zajednički da preuzmemo odgovornost za vođenje Beograda, nećemo ni sa kim drugim sa njegove liste da pravimo dogovor. Iako je harmonija na toj listi i mnogo prije izbora bila narušena, legitimitet je dat gospodinu Nestoroviću i zato čekamo njegov stav u narednih deset dana“, istakao je Šapić, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

(Tanjug)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.