Mladen Mikijelj

Rukovodstvo Republike Srpske čestitalo Vučeviću izbor za premijera

0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitali su Milošu Vučeviću izbor na mjesto predsjednika Vlade Republike Srbije.

„Čestitam Vučeviću izbor za predsjednika Vlade Srbije, uvjeren da snažna, ekonomski i politički stabilna Srbija garantuje sigurnu budućnost za sve građane“, napisao je Dodik na svom profilu na Iksu.

Dodik je naglasio da je siguran da će premijer Vučević svojim predanim radom nastaviti dalji snažan razvoj Srbije.

Željka Cvijanović uputila je čestitku Vučeviću u kojoj je navela da je sigurna da će nastaviti da sprovodi suvrenu, mudru i odgovornu nacionalnu politiku.

„Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Srbije, upućujem Vam srdačne čestitke i izražavam uvjerenje da ćete ovu važnu funkciju, kao i sve prethodne, obavljati uspješno, odgovorno i posvećeno, u najboljem interesu države Srbije, a na dobrobit svih njenih građana“,navela je Cvijanovićeva.

Čestitke su uputili i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.