Rađenović (URA): Nedopustivo da lokalna vlast u Budvi nije našla za shodno da okiti grad povodom 21. maja

0

Nedopustivo je da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti, poručio je nosilac liste “URA – Dr Dritan Abazović – Drugačije!” Blažo Rađenović.

Pored toga što ne “poštuju” državne praznike, prema riječima Rađenovića, “lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji”.

“Svjedočimo i apsurdu da je zbog neradnog dana danas zatvorena narodna kuhinja za sve njene korisnike”, istakao je Rađenović.

Navodi da će zbog toga, ličnim sredstavima, odbornika Ivanovića, kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice, kao i članova opštinskog odbora URA Budva, koji, kako je kazao, “svakodnevno svojim ličnim primjerom pokazuju drugačiji odnos prema gradu”, obezbijediti besplatan obrok za sve korisnike narodne kuhinje u brzoj hrani “My food” koja se nalazi u sklopu Mediteranskog sportskog centra.

“Nova vlast, predvođena Građanskim pokretom URA, vodiće DRUGAČIJU politiku koja će brinuti o datumima od državnog značaja, ali i o ljudima o kojima trenutna lokalne vlast ne razmišlja tokom praznika”, zaključuje Rađenović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.