Mladen Mikijelj

Predsjednik Vučić primio akreditivna pisma ambasadora UAE

0

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija.

– Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumijevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje – piše na Instagram nalogu predsjednika Srbije.

Predsjednik ističe da je sa posebnim zadovoljstvom primio akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome je poželio srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspjeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uvjeriti. – Još jednom sam zahvalio predsjedniku UAE Mohamedu bin Zajedu na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod. Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće – zaključio je predsjednik Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.