Pomognimo dječaku: Partizan i Zvezda za Isaiju Pantića

0

Pod sloganom „Budimo ljudi, budimo humani, budimo zvezdaši“, navijači Crvene zvezde uključili su se u humanitrnu akciju za pomoć malom Isaiji Pantiću kome je hitno potrebna operacija tumora na mozgu. Pored navijača Zvezde i Partizana i mnogi poznati fudbaleri i sportski radnici su se uključili u ovu humanitarnu akciju.
Do ponedeljka 19. februara mora da se avansno uplati 126.713 dolara!
Isaija Pantić ima 13 godina i u junu prošle godine na rutinskom očnom pregledu konstatovan mu je ogroman maligni tumor mozga koji je hitno i uspešno operisan 9. juna 2017.godine na Neurohirurškoj klinici u Beogradu.
Nakon testova uzorka tumora u državnoj laboratoriji u Beogradu, uzorak tumora je pogrešno dijagnostikovan kao tumor Anaplastični oligodendrogliom, i na osnovu te pogrešne dijagnoze je urađeno agresivno boost zračenje glave u 11 termina na Institutu za onkologiju u Beogradu. Naknadna analiza u Beogradu promenila je dijagnozu u Embrionalni tumor NOS, uz napomenu da je tumor ekstremno redak i da se čeka nalaz međunarodne referentne laboratorije, a u međuvremenu je po toj privremenoj dijagnozi Embrionalnog tumora u Beogradu urađeno još 20 termina teškog kraniospinalnog zračenja glave i kičme.
Uputstvo za uplate u eurima
Intermediary: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy
Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia
Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA
Uputstvo za update u dinarima:
Banca Intesa ad Beograd, račun broj 160-5110200189750-79 Pantić Isaija, Beograd, Srbija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.